Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Ötletre lenne szükségem!
Van két Moszkvai őrkutyánk a fiú 11 éves, lány 6 éves. Fiú a falakvezér. Kint vannak állandóan. A lány ivartalanítva lett. De a lényeg, hogy két külön kenneljük van óllal együtt. Külön vannak etetve, hogy ne vegye el a kan a szukától a kajuszt, ha végeznek, akkor vannak a kennelek egybenyitva. A lány rafináltabb, mert amikor teheti, bemegy a fiú óljába és elfoglalja, ha üres, ez a „hülye” meg ott fekszik előtte és őrzi a csajt. Hiába üres a másik ól. Ha nagyon esik vagy tényleg nagyon hideg van, akkor esetleg elfoglalja a másik ólat vagy ha mégis bemegy a sajátjába akkor nyilván a sajátjába fekszik a szuka. Már próbáltam, hogy átvittem a másikat is és egymás mellé tettem a két ólat, de akkor is nagyrészt a szuka előtt fekszik a földön! Teljesen külön lehet őket zárni, de akkor az udvarra sem tudnak kijönni. Más ötletem egyenlőre nem volt. Hátha nektek van valami kivitelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Bestbuy játékok
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.23
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest