- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Athlon 64 4000+ procim van. Semmi gondom nem volt vele, de az Everestben feltűnt, hogy az egyik mag 5-8 (jellemzően 7) fokkal magasabb hőmérsékletű, mint a másik. Utánajártam, az esetek többségében ez a különbség 2-5 fok, és nem hagyott nyugodni a dolog, az az érzés bújkált bennem, hogy talán nem tökéletes a gyári pasztázás. Aztán amikor valahol rábukkantam egy kupaktalanítós videóra, hozzáláttam. Aki hasonló lépésre szánja el magát, három dologra figyeljen oda mindenképp:
- úgy fogd a procit, hogy a lábak ne görbüljenek
- ne ereszd be a pengét túl mélyre, az SMD-k sérülhetnek
- ne vágd el az ujjadNos, olyannyira figyeltem az első kettőre, hogy a harmadikba sajnos belefutottam, (másodszorra már rutinmunka lenne
).
Az érzésem beigazolódott, durván a lapka közepén egy kis rész fényesen csillogott, pasztamentes volt. Kupaktalan módban nem végeztem tesztet, a hűtőrögzítő semmit sem szorított, mivel az IHS kb. 3mm vastagsága nagyon hiányzott neki, inkább a visszakupakolás mellett döntöttem. Rögzítéshez szilikont használtam, hűtőpaszta: Wolf's TS 580. A magok közti 5-8 fokos eltérés lement 1-4 fokra, a lap által mért hőmérséklet is csökkent 3 fokot, bár ebből valamennyi betudható a környezeti hőmérséklet változásának is, amit sajnos nem monitoroztam.
Összességében nem érte meg a fáradozást a beavatkozás(bár ezt lehet hogy csak az elvágott ujjam miatt mondom) habár azóta nyugodtabban ülök a gép előtt, most már ugyanis tudom, hogy mi van a kulisszák mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest