- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz radi8tor #3428 üzenetére
Az eBay-es linken valóban az STC567 van megadva. Azt pedig korábban leírtam, hogy a kettő között mi a különbség. Tehát leginkább az, hogy az egyik chip lassabb, a másik gyorsabb. Az SSD-t USB 3.0-án nyilván csak az utóbbival lehet full kihajtani, de átlagos használathoz megfelel az előbbi is.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz radi8tor #3428 üzenetére
Igen, a különbséget én is észrevettem.
Nos, az Ebay leírást sosem szabad 100% mérvadónak venni. Tehát az, hogy mi van leírva az aukcióban, teljesen mindegy.
Én két dolgot vettem alapul:
- A zacskón szerepel hátul a típusszám: SI-ADA20156, amit más webshopokban én egyértelműen a JMS566-hoz párosítottam.
- Az IOcrest oldalán (kicsit más típusszámot használva) a JMS566 és JMS567-es kütyü kicsit másképp néz ki. Amit a csomagban küldtek, az a JMS566-os, a fotó alapján. Én nem szedtem szét, de ezekből következtettem ki hogy JMS566-os. Ezért is írtam JMS566-ot a beszámolóba.Az hogy a PID 0567-es, nem jelent semmit, mert a firmware közös és bármit bele lehet programozni.
A JMS566 és JMS567 között annyi a különbség, hogy előbbi SATA II-es, míg utóbbi SATA III-as.
Reklamálni szerintem nem éri meg, jó ez is, használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest