- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
-
soctavia
tag
Az aszinkron nem azt jelenti, hogy 400-as lapba, csak 333-as memóriát raksz. Az amd procik 133-as fsb-vel mennek, így a melléjük való mem 266-os ddr.(2*133) Ha 333-ast használsz, az alapból ugyanúgy csak 266-on fog menni, ua a 400-assal is. Az aszinkron azt jelenti, hogy a memóriát nem 133-as fsb-vel hajtod (tehát 266-on), hanem gyorsabban. Ekkor a proci megy a saját órajelén, a mem meg gyorsabban. Ééééérted, nem szinkron. De ezt nem minden alaplap szereti, azt hiszem időzétési problémák miatt. Van akinek működik...
-
khalox
őstag
Elvileg lassabb az nem lesz.
A 400 csak akkor lenne igazán jó, ha húzod a processzort. Addig amíg alapjáraton megy, nincs sok értelme a 400-as RAM-nak. Ha meg majd kicseréled egy olyan processzorra, ami kihasználná, addigra meg úgyis tele lesz a piac a kétcsatornás vezérlőkkel és mindenki cserél vérbenforgó szemmel ész nélkül. -
soctavia
tag
Szerintem semmivel nem lesz rosszabb a 333-as, úgy tudom még nincs 200MHz alapórajelű amd. Lehet szó asszinkron hajtásról, de ez nem minden alaplap szereti. Nekem ECS van, és az kifejezetten nem. Esetleg hátrány a tuningnál lehet, de nem hiszem, hogy a 333MHz a szűk keresztmetszet, de ehhez én nem értek...
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest