- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Szerintem ez picit ilyen összetettebb, meg az RT is kicsit úgy járt, mint a Mesh Shading. Ha minden kártya támogatná, akkor alapvetően alap dolgokra is tök jól lehetne használni.
Pl mi fejlesztésként tapasztaltuk, hogy Ray Tracelt árnyékok gyorsabbak voltak, mint a hagyományos Shadow Map-es árnyékok.
Csak ugye mivel, sok aktívan támogatott kártya egyiket sem támogatja (túl jól sikerült Geforce 10 / Pascal) széria a Mesh Shading pl nem is nagyon van használva, a RT meg el van lőve erőforrás zabáló, nem túl látványos effektekre, s ezért lett egy rossz visszhangja.
Szerintem most hogy lassan elkezdenek kihullani a DirectX 12.2 előtti kártyák lesz látható, hogy mire lehet ezeket igazán jól alkalmazni
-
paljani
aktív tag
Miva? Miért vennének el a látványból? Lehet egy-két szarrá tömörített dzstaúb vidijón képkockáról-képkockára látszik esetleg valami (főleg ha megmutatják mit kéne látni) de a böszme oled tévémen csak az álleejtős látvány melletti dupla fps az ami látszik…
(Egyszer véletlen FSR-en hagytam 2 napig a CP-t és az se igazán tűnt fel különösebben, bár itt-ott láttam egy-két pittyputyyot 5-10 percenként… nagy kaland!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest