- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
felora:) #213 üzenetére
Csak látni. Majd nyáron, mert mostanában olyan hideg a garázs, hogy nem fog túlmelegedni a szerver. El akartam küldeni a home assistant-ba. Az is a gépen fut kvm-ben, de úgy nem látja a beépített érzékelőket, meg nem is láthatja ha parancssorból sem tudom előcsalni. Nincs házventi a zaj meg fogyasztás miatt.
Elég sok mindent lehet állítani a BIOS-ban, amit nem értek és gondoltam, hátha ott kell valamit állítani, hogy a sensors felvegye az LM75-öt is.
A fordulatszámot meg nem is értem, hogy ipari lap esetén miért nem lehet monitorozni. -
Linux alatt elő lehet csalogatni az alaplapi hőmérő értékét és a proci ventilátor fordulatszámát az lm-sensors-ban. Nekem csak a 4 mag hőmérséklete jelenik meg.
-
-
Megy ez a lap egy RAM modullal? Most vettem egyet és csak egy modul van itthon.
-
Mennyire lehet a lapot underclock-olni?
Nekem egy mini szerverbe lenne, de ez a proci túl sok az alapműködéshez és gondolom az üresjárati fogyasztás is magasabb mint pl. az intel j4105-nél (ez volt eddig). Vissza tudom "fojtani" kb. addig?
A legjobb az lenne, ha alapban kis fogyasztás lenne és csak különleges igény esetén menne fel.
Talán akkor halkabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest