Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
felora:)
üzenetére
Nohh.
Amikor ezt a hibát feldobja a gépezet, akkor amint írtam semmivel nem lehet bebootolni... Bármit csinálsz nem fog menni...
Át kell állítani RAID modba a SATA -t, aztán egy SSD -re vagy winyóra előre feltelepített Win10 -el bebootolni, ezt engedi így. Miután bebootoltál Win alatt egy BIOS frissítést kell neki tolni és a szokásos, gépet kikapcsolni, aztán már indul is 0 -ról és minden jó lesz.
A hiba "megidézése" nekem így sikerült, ami 2 lapot is "kinyírt" ideiglenesen: 3 ilyen alaplapot használok jelenleg is. Abban az időben amikor előjött ez a hiba aktívan 2 lapot használtam. IpFire rendszer volt telepítve az egyik gépre, (most nem megyek bele miért, csak.) az IpFire gépből az SSD -t kiszedtem és átraktam egy másik lapba. Bootolásnál elkezdett sipákolni, majd fogta magát és újra indult a gép, utána elkezdte feldobálni ezt a "bpf version check error" hibát és nem bootolt be többet. Először gondoltam, nagyszerű, ez a lapom kuka. SSD -t átraktam a másik lapba és ugyanezt eljátszotta. "bpf version check error". Ekkor már megalapozott lett a gyanú, hogy ez összefüggésbe lesz az SSD -re telepített rendszerrel. Viszont azt még mindig nem tudom, hogy miért, mit követ el ez a szegény rendszer az alaplappal, hogy ezt előhozta...
Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen monitort vegyek?
- Magisk
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest