Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoli92
tag
Köszönöm a választ. Megrendeltem az Opti-free expresst. Csak itt a fórumon valamiért a Szilikon hidrogél lencséhez az OPTI-FREE RepleniSH-t ajánlják inkább. Kb 1 ezressel lett volna drágább a Biofinity(6680 Ft) ha árukeresőből nyitod meg úgy olcsóbb. Alensa van amikor trükközik az árral. Már bánom,hogy nem azt rendeltem.
-
KRoli92
tag
Értem, köszi a választ. Most már annyira nem vészes, kicsit piros csak. Napközben csepegtetek bele szemcseppel. Te melyik Optifree folyadékot használod? Express, RepleniSH? Sajnos próbalencse nem volt, egyből rendeltem netről, Dia kicsit tér csak el, előző lencse 14,2, ez meg 14,0. Görbület egyezik, 8.6. Szerintem vagy a folyadékkal lesz a gond, hogy nem jó hozzá a DM-es, vagy nem jó minőségű ez a Purevision lencse. Értékelések jók voltak, de sajnos csak most olvasgattam itt a fórumon negatív véleményeket erről a lencséről. Megpróbálom a 3 hónapot kihúzni új folyadékkal, és utána szerintem próbálok egy Biofinity-t, vagy valami mást.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Eddig Soflens 59 és Topvue Monthly Plus lencsét használtam. Túlhordás esetén volt, hogy jelentkezett kötőhártya vagy szaruhártya gyulladás.
Kiterjesztett viseletre van szükségem munka miatt(24 óra) ezért rendeltem egy Purevision kontaktlencsét. Első nap minden jó volt, de második naptól mikor már a dm-es Visiomax folyadékba volt a lencse betétel előtt, elkezdett váladékozni a szemem, és most tartok ott hogy 5 napot használtam napi kb 12 órát, de már eléggé be van gyulladva a szemem akkor is amikor nincs bent a lencse, vörös, égő érzést érzek. Hamarosan 24/48 munkarendben fogok dolgozni, ezért szükséges a kiterjesztett viselet. Mit tudok csinálni? Sajnos utólag olvastam, hogy Purevision lencsénél szokott ilyen gond lenni, ha nem megfelelő a folyadék. Lehet a DM-es folyadék az oka? Eddig nem volt gondom ezzel a folyadékkal, de az előző lencsék nem Szilikon hidrogél lencsék voltak.
Opti-Free Express folyadék értékelésnél olvastam, hogy Purevision lencséknél szokott ilyen gond lenni, és ez a folyadék a leg megfelelőbb hozzá. Ha veszek egy ilyet, rendbe jön a szemem ? Jó lenne ha nem kellene kidobnom a lencséket, de 3 hónap múlva, valószínűleg valamilyen másik gyártó kiterjesztett lencséjét veszem...Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest