- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Egy kritikai észrevétel: gyakran előfordul, hogy nem lehet lekövetni, hogy mi történik. Ablakot váltasz, kattintasz valahová, és ez az egész 1 másodperc, amit nyolcszor kell visszanézni, hogy rájöjjek mit csináltál. Persze az se jó, ha ez idegesítően lassú, de egy bevezető adásnál gondolnod kell arra, hogy a néződ kezdő ebben a témában.
-
freeapro
senior tag
OMG kár volt visszanéznem a kommenteket, pedig már megörültem, hogy ennyi hozzászólás van.
Nem értem, valakinek miért az a szórakozás, hogy beindítja a fikacunamit. Ignoráljátok ezeket szánalmas emberi lényeket. AI nagyon fontos terület, és nagyon jó, hogy van valaki aki megosztja a tudását, mert egyedül kihívás ennyi infót összeszedni.
Szerintem az LLM-ek az utóbbi pár évtized legfontosabb fejlesztései. Megdöbbentő, hogy mire képesek. Bármilyen célra, bármilyen rendszerre, bármilyen API-val képesek kódot írni. Elsőre nem biztos, hogy jó (ahogy az ember esetén sem) de egy kis munkával működőképes kódot kapsz kevesebb idő alatt, mint amíg kigugliznád, hogy hogyan állj neki.
Ez a videó is nagyon jó. Én is épp a megfelelő asszisztenst keresem. A github copilot, continue.dev, roo code, cline. Ezeket próbálom tesztelni az asszisztens saját megoldása, online LLM-ek, és lokális LLM-ek használatával. Csak nincsen sok időm rá. Én is azt szeretném, hogy a kódom ne töltse fel sehova. A chatgpt szerint erre a legjobb megoldás a continue + lokális deepseek coder LM studio-ban. Arra vagyok kíváncsi, hogy egy biztonságos asszisztens mekkora kompromisszum egy mindent megosztó copilothoz, vagy roo/cline + online flagship modellekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged