- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem a Pana tévém mellé egy Himedia Q10 prot mondván, hogy megkímélem magam az idegbajtól egy márkásabb darabbal.... Ez nem jött be és már a hajamat tépem.
1. Az első problémám, hogy csak wifin keresztül érem el a benne lévő 1 Tb os szintén ma vásárolt merevlemezt mert a gyári megosztója SAMBA nagyívben leszarja, hogy van benne egy 1 Tb os lemez és csak a 11 GB os belső tárhelylel operál. Erre van valakinek ötlete?
2. A KODI semmit nem képes lejátszani csak közli h wrapper megállt. Legfrisebb szoftver van a médiadobozon.
3. A gyári egyéb lejátszója a 4k képet összenyomja...
Van ezekre valakinek valami ötlete? Illetve, hogy az istenbe lehet használni egy magyar kiosztású billenytűzetet magyar kiosztásúként, mert egyszerűen képtelen bármelyik itthoni eszköz is lekezeni normálisan. Rapoo E vmi.
Nagyon köszönöm, mert már tényleg az idegroham határán vagyok, hogy semmi nem működik normálisan.
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Egy Panasonic 4k TV alá szeretnék tenni egy mediaboxot, mert sokat tud, de nem eleget
Kérlek segítsetek azzal, hogy az adott paramétereknek megfelelőt ajánlotok: és jó lenne esetleg olyan darabot ami már kielgítően fut pár helyen
Előre is köszi!
Ha jól tájékozódtam akkor nekem amit keresnem kell az valamilyen legalább S905X chipsettel ellátott ketyere lesz.
4k HDR lejátszás
Legalább DTS codec támogatás SPDIF-en át
Telepíthető torrent klines
HDD ráillesztési leehtőség
LAN/WifiKöszönöm!
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy Panasonic TX-DXM710-es készüléke, Firefox OS el. Van e valakinek arra tippje, hogy egy WIn10 es gépre telepített KODI szervezeren keresztül miért nem hajlandó a filemeket a TV-ről indítva SRT feliratot megjeleníteni, még észre vennei sem. Valamint hangsávból is csak magyar hajlandó lejátszani.
Amint kiteszem a filmet egy vinyóra a TV-n gyönyörűen váltogathatom a feliratokat és a hangsávokat is.
2 napja tettem fel először KODIt így még eléggé kezdő felhasználó vagyok. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged