- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6887 üzenetére
Vedd fel a heti küldiket,az is ad mostmár geart.
Flottán a supplies résznél van a heti küldi. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6884 üzenetére
Franc tudja.
Viszont voltam egy fp-n csempésszel,két masterwork cucc jött,egy öv és egy armor.
Az első boss bugos volt és nem dobott semmit,lelőttük és eltünt a vérbe. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6882 üzenetére
GTN az a galactic trade network,vagyis piac.
Ops az meg operations.
Sm az sztori mód.
OEM,az nem rövidítés,az a cucc neve.
Legendary tipusú gezemice ami legendary itemek gyártásához kell.
Hogy mé OEM,azt ne kérdezd,Orbitálisan Elcseszett Material? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6876 üzenetére
El tudod adni, de ne számíts nagy összegekre.
Mivel 80-as szintű vagy, a legkönyebb pénzszerzési mód elmenni OPS-ra, venni OEM-et a kapott tech fragekből és eladni a GTN-en.
Csak annyi kell, hogy legyen meg valami alap felszerelésed amivel el tudsz menni SM OPS-ra és nem árt ismerni az adott OPS működését, mert a tech frag runokon rohanás van és nem sokan állnak meg elmagyarázni a teendőket. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6876 üzenetére
Persze,kérdés hogy mennyit ér.
Nyisd meg GTN-t és shift a cuccra akkor belinkeled a keresöbe,rákeresel és megmondja mi az ára. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6874 üzenetére
Hát te már túl nagy szintű vagy hozzá.
De 70 és 75 szint közt a karaktereknek eshet Masterwork gear,ez elég jó,sőt valószínűleg a legjobb még szettbónuszok is vannak rajta.
Amikor kapsz egy itemet az lehet olyan amit el lehet adni,ilyen a Bind on Equip,ezt el lehet adni GTN-en,de van ami azonnal Bound to legacy vagy bound.
Legacy-s átadjatod másik karakterednek,ami bound azt senkinek.
Masterwork gear flashpointokon esik. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6866 üzenetére
Nekem heroic küldik adnak Locked supply crate-t.
Négy féle van.
Négy különböző NPC váltja át őket jutalom dobozra,1 zárt láda 500 reput ad az adott NPC-hez. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6864 üzenetére
Hogy a rossebbe nyitod ki?
Lakat van rajtuk.
Bár lehet hogy ha nem csináltad még meg eternal-t akkor nem kapsz olyan spéci ládát? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6862 üzenetére
Mit csinálsz a jutalom ládákkal?
Remélem nem dobod el őket.
Azok xp-t adnak és itemeket meg mountot és egyéb vackot.
Vagyis nem xp-t ad hanem reput,vagy befolyást ehhez vagy ahhoz az eternal NPC-hez társhoz.Ha felmegyek megnézem pontosan,fejből sosem tudok semmit.
Olyan karival tudod beváltani aki már eternal kampányban van vagy utána.Azt hiszem.
Legendary gift is van benne.
Mellesleg ha érdekel melyik társnakmiylen ajándékot adj,akkro nézd meg ezt a linket.
[link]
Benne van hogy melyik társnak mi a legjobb és legtöbbet adó ajándék. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6840 üzenetére
Igen, a terminál csak egy kényelmi funkció, ha valaki weekly heroicokat akar teljesíteni felveszi egyszerre az összeset aztán odateleportál, de egyébbként ugyanazokat a heroicokat kapod.
A Dorn bázis bugot nem tudom. Nézd meg a weekly küldit amit mutat a map a küldi listádban, hogy hány heroicnál tartasz. Ha teljesítetted az 5 vagy mennyi heroicot, akkor a weeklynek is automatikusan teljesülnie kéne és nem, küldenie sehova. Nem kell visszamenni a terminálhoz, hogy beváltsd. Legalábbis más bolygókon így működik.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6840 üzenetére
Ha heroic igen,mert a terminál oda adja az össze sheroic-ot.
Tudtommal. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6838 üzenetére
Akkor bugos.
Heti heroic küldi ha kész automatikusan oda adja a jutalmat,nem kell elmenni sehova le adni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6836 üzenetére
Egyszerű,csináld meg a hat heroic küldit és eltűnik.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6832 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6832 üzenetére
Mert bugos,ki logoltam meg vissza és nekem is mutatja már.
De ne foglalkozz vele,bugos.És szivat.
Oda te még 25 fős csapattal sem mehetsz be,az a Birodalmi játékosok zárt bázisa.
Be bizonyítom neked,gyere a bázis elé,és öt perc múlva megkergetlek a birodalmi karimmal.
A térkép hülye,valójában itt kell leadnod.
De valamiért birodalmi karinak néz és a birodalmi dobozhoz küld. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6830 üzenetére
Azt már én is felvettem,de nem küld sehova.
Csak azt írja toljak le 6 heroic küldetést és adjam le.
Ehhez a küldetéshez nem kell elmenni sehova sem.Csak le tolni 6 napi küldit és kész.
Figyelj,ez veszett bugos.
Csak csinálj meg 6 darab hoth heroic-ot és ez a marhaság kész lesz.
Ahhoz hogy a heti küldetés kész legyen,nem kell menni sehova,ha meg van a szükséges heroic küldetések száma akár a jawa bingó teremben is lehetsz. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6828 üzenetére
De melyik az a küldetés ami a bázishoz küld?
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6826 üzenetére
Ha reseteled weeklyt akkor szerintem tölrődik a haladásod,újra kell tolni x küldit hozzá.
De mond mi a küldi neve aminél a bázison átkéne menni,itt vagyok Hoth-on,végeztem balmorra-val és Quesh-el. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6824 üzenetére
Figy én a jedi knight-el balmorrán vagyok,letolom balmorrát meg quesht és jön hoth,nekem az max félóra.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6822 üzenetére
Sztoriban nincs olyan amit egyedül nem lehet le tolni,ha fel tudok menni megnézem.
Demég nem vagyok fent. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6820 üzenetére
Bakker.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6818 üzenetére
Hát figy én elmegyek hothra és megnézem,de szerintem a térkép téged is szivat és a bázis felett kell átmenni.Nézz szét ott lesz az átjáróa bázis felett,lehet kicsit visszább.Sajnos nem emlékszem teljesen de mintha bal oldalt lenne.
Látom a hutt prelude fel van véve,vigyázz,mivel 80-as vagy a játék felajánlja az összes prelude és egyéb szar küldit,az onslaught-ot fel ne vedd mert megszívod.Se a jedi under siege-t.Azok instant törlik az összes küldetést és a sztori társakat.Át kerülsz az eternalba vagy az eternal utánra. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6816 üzenetére
Kerüld meg a bázist.Ne menj be a bázisra hanem kerüld meg biztonságos távolról és menj át felette.Úgy emlékszem arra kell menni,nincs olyan küldetés ami be vinne birodalmi bázisra,csak a térkép defektes és szivat.Vagy használd a heroic küldi shuttle pass-t.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6814 üzenetére
Se hogy,az egy trükk,a bázis felett át lehet menni,a bázison sehogy sem tudsz át menni.
Az őrök erősök,oda kell egy legalább 20 fős csapat.
Nem neked mondtam hogy hoth-on a küldik szívatnak és rosszul mutatják hova kell menni?
Azt mutatják a birodalmi bázisra kell menni,de hiba, a bázis mögé kell menni.
Csak hogy a térkép nem mutatja hogy a bázis mellet visz egy út át a bázis fölött,ha megtalálod a bázis kéményét akár bele is ereszthetsz egy kis fáradt olajat. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6812 üzenetére
Valahogy meg lehet őket szelídíteni azt hsizem és hátasod lesz.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6810 üzenetére
Hoth-on egy érdekes dolog van,a Starship graveyard.
A sztorija is érdekes,de a hely is. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6808 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6805 üzenetére
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6805 üzenetére
80-as szinten már könnyebben jön.
A systech gear ami esik lootként a mobokból szétszedhető és kapsz belőle tech fragmentet meg tokent.
Azokkal, plusz amiket kapsz FP-ken meg heroicokban tudod fejleszteni a felszerelésedet egy kicsit és már mehetsz is tech frag runokra. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6799 üzenetére
Akkor sem vészes ha nem tudo visszacserélni. Ha jól rémlik, valamennyi fix damage növelést ad.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6801 üzenetére
De azért nézd meg.
Egyébként tökjó a térkép újra normális. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6799 üzenetére
Nincs rá írva hogy vissza váltható még x ideig?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6797 üzenetére
Ha még vissza lehet, szerintem igen. (Csak vásárlás után 2 órán keresztül lehet, de ha jól tudom csak akkor ha még nem használtad.)
De figyelj oda, hogy tényleg visszaváltás legyen és ne eladás (ne csak pár ezer creditet kapj érte), mert akkor inkább tartsd meg és használd! -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6793 üzenetére
Nem használok aktiválós relicet. A random triggerelős relicekre meg ez nincs hatással ha jól értelmezem a leírást.
Amennyire tudom a két javasolt opció a Hemophilic Slash és a Cut to pieces.
Én ezek közül a Hemophilic Slasht használom. Ez javasolt egy ellenfél ellen, míg a Cut to pieces ha egyszerre több ellenfelet akarsz sebezni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6793 üzenetére
Én annyit tudok a jedi guardianról hogy kockás a hasa a sok ugrálástól.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6782 üzenetére
A tuningra gondolsz? Az tényleg csak kozmetikai mod. Ráadásul sok van köztük amelyiket szinte észre sem lehet venni.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6782 üzenetére
Az valóban csak kinézet.
Van amelyik meg szabályosan olyan ronda hogy a karid is elcsúfítja és olyan hogy okádék.
Szerver kiírta hogy 5 perc múlva leállás,minden kedves játékos húzzon a vérbe. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6779 üzenetére
A játék figyelmeztett,1 óra múlva leállás,10 perc múlva,5 perc múlva végül azt hiszem 1 perc múlva.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6779 üzenetére
Elvileg nem történik semmi, csak kiléptet a kliens és karbantartás után folytathatod ahol voltál. Néha kicsit korábbi állás "töltődik vissza" szóval nem érdemes semmi kritikusat csinálni az utolsó percben. Pl a múltkor volt egy nem előre tervezett leállás pont mikor mi a guild-el épp rampage-en voltunk. Leállás előtti utolsó 1-2 percben mindenki elutazott a guild hajóra, aztán mikor visszaléptünk a játékba karbantartás után sokan újra az utolsó bolygón találták magukat mielőtt még a guild hajóra utaztak volna.
Szóval ne a leállás előtti utolsó percbn vegyél vegyél valami drága cuccot GN-en vagy Cartel marketen és ha lehet ne ilyenkor zárd le a fontos class küldidet, stb.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6777 üzenetére
Pontosan.
Nézd.Itt leírja hol és mint érdemes farmolni.
[link]
A heti pvp küldik is sokat adnak. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6775 üzenetére
Az amikor ész nélkül végigrohannak a lehető leggyorsabban az adott Flashpointon vagy operations-on.
Bakker vagy 20 éve még napi 8-10 órát toltuk hell run-t.
Általában ha tech run-t hirdetnek akkor az az.
De szinte mindig flottán hirdetnek mindent. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6773 üzenetére
Neeem,75-től van.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6771 üzenetére
Szoktak flottán tech fragments runokat tartani.
Szívesen adnék ha nem lenne bound. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6769 üzenetére
Hát a sztori tényleg érdekes,ha új vagy,de harmincadszorra nem annyira.
Bár most is elvagyok vele. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6767 üzenetére
Nem tudom,nekem kis karival is esik.
Heti conquest jutalomn azt hiszem karakterenként 400 tech fragment volt,de már a második karinál kiírta hogy elértem a 11k-s limitet.Így vettem 3 és 4 ezerért legendary vackot belőle.
Amikor kész a heti conquest akkor is kapsz,amikor megkapod a guild jutalmat akkor is. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6765 üzenetére
Én ma dobtam ki 7000-et.
A heti conquestért kaptam vagy 4000-et.
De szinte bármiért kapsz,flashpoint is jó gyűjteni,de vedd fel heti küldit az is ad. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6760 üzenetére
De eventeken is lehet venni néha.
Kis karimnak ilyen vicces van.Mivel még a normálishoz kis szintű.
Normál tactical 75-ös szinttől lehet,de ilyen viccesek nincsenek szinthez kötve.#6762Hegyirabló
Bocsi,flotta és supplies rész,nem tom mért support. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6760 üzenetére
Support részen.
A spoils of war vendor mellett. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6756 üzenetére
Elég fontos szerepe van az endgame harci taktika kialakításában ennek és később a legendary implantok által adott bónuszoknak is, úgyhogy érdemes utána nézni a classodhoz és a harcmodorodhoz (discipline) ajánlott tacticalnak.
Én Vigilance Guardianként a Hemophilic Slash nevűt használom, de ha jól rémlik te Focus-os vagy és ahhoz más tartozik. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6756 üzenetére
Az hülyeség.
A tactical a skilleidet is turbózza.
Sith sorcival ha elsütöm a hozzátartózó képességet mehetek is tovább mert akire rányomtam úgyis kinyiffan,mivel a tactical tovább adja neki az áldást.
Szó szerint,mert a sorcimnak olyan van hogy akire rányomtam azt a villámok szeretgetik még egy ideig.
A jedi sage-nek is van hasonló,csak nála nem villámokat hívogat,hanem szép nagy darab köveket.
Nem tudom ki írta ezt a marhaságot a neten,de nettó hülye volt.
Nekem még olyan is van amitől több jutalmat kapok eventen.
Egyébként csempésznek is tök vicces van.Minden osztálynak vannak sajátjai,sőt minden specnek sajátjai vannak.
Ez a trooper/fejvadász karim jelenlegi tactical-ja. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6753 üzenetére
Vettél Tactical-t a karidnak?
Ha nyócvan leszelmár csak legacy xp jön,amíg nem lesz 50-es szintű,akkor már az sem. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6753 üzenetére
Utána az XP már nem számít, csak a Conquest pontok.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6748 üzenetére
Inkább attól félek sok bugot okoz.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6748 üzenetére
Nemhiszem.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6746 üzenetére
Nem tom,én félek hogy mindent elcsesz.
De lehet nem. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6740 üzenetére
Mi UTC+1-ben vagyunk, szóval. 1:00 PM - 4:00 PM UTC = 14:00-17:00
De nem tudom mi ez a hülyeség, hogy bejelenenek egy karbantartást de nem tudják egyből megmondani, hogy mit patchelnek.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6740 üzenetére
Gondolom 2 órától 5-ig.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6732 üzenetére
Hoth nagyon érdekes, és találni tényleg érdekes dolgokat,nem akarok spoilerezni,de nem szeretem amúgy,szemem kiég attól a havas istenveréstől.
Voss-t sem szeretem.
Az meg egy szutyok bolygó.
Vigyázz a Voss-on van szívatós küldi,át küld egy barlangon,csak hogy ha belépsz a barlangba a karid meghal.Nem tudom ez valami új bug-e,de múltkor elfelejtettem és át akartam szaladni rajta és persze meghatam.
De nem volt semmi zuhanás,csak robogtam át és paff.
Bár ez trooperrel volt,de jedivel is szívtam meg régebben ugyanitt. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6734 üzenetére
Nem, de nem akarok spoilerezni.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6732 üzenetére
Igen, Quesh nem túl szép, ráadásul az ottani történet szál (cclass és planetary questek) sem túl érdekesek.
Talán az egyetlen érdekes dolog, hogy itt találkozol először az utolsó companionoddal. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6730 üzenetére
Hajaj,nekem a legacy bankban annyi gezemice van hogy csak na.
Van még nagyon régi cucc is,amimár nem is emlékszem pontosan mire jó.
Na és vannak spéci ruha kinézetek amiket eternal ládákból nyitottam.
Az első képen látható záras ládákból ilyen ruha kinézetek esnek,néha mount,de főleg ruha és companion gift,de legendary gift is esik. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6728 üzenetére
Jah,sajna nem.
De idővel annyi cucc gyűlik össze hogy frászt kapsz.
Bár gondolom nálam is sok marhaság van megőrizve.
De kezdek ki fogyni a helyből legacy bankban.
Legacy bank asszem 7 oldalas már a sok kacattól. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6726 üzenetére
Hát akkor nem lesz tele a táskád.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6724 üzenetére
Arra is például.De ha elmész a flottára akkor középső gyűrűn van a mindenféle bank hozzáférés,legacy,guild satubbi.Ha megynomod az emergency fleet pass-t pont oda visz.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6722 üzenetére
A kinyitott cartel marketes ruhákat rakd be a bankodba.
Bank a flottán van például.
Nekem a hajómon is van.
Ha unlockoltad akkor neked is.
Az a cartel amrketes szett amit nem nyitsz ki hanem a ládában hagyod el is tudod adni GTN-en.Nekem adott olyat ami egy milliárdért is elpasszolható,de sajnáltam eladni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6720 üzenetére
Rakd be őket legacy vagy karakter bankba.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6716 üzenetére
Kartel marketes cuccok, csak kozmetikai célokat szolgálnak.
Ha akarsz, a GTN-en vagy az Adapted gear vendornál fillérekért tudsz venni moddolható armort vagy fegyvert.
Ezeknek a moddolható cuccoknak a bele rakott modok határozzák meg a hatásosságát, annak meg már nincs köze a cartel markethez.Ha szinteden használható modok, armoringok, enhancementek közül a megefelelő típusokat és legjobb minőségűeket rakod bele, nem hiszem hogy lehet rosszabb az eredmény, mint ami rajtad van.
De továbbra is azt mondom, 80-as szint alatt értelmetlen ezzel szenvedni. Ha megvan a 80-as szint akkor viszont a moddolható gearben használható magas szintű modok unlockolásával tudod majd leggyorsabban felhúzni a felszerelésed szintjét.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6716 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6709 üzenetére
Kb 12-13 órát müködött.De utána nem.
Mentem folytatni a játékot,de a folytatás vagy töltés opciótól úgy lehalt a játék hogy újra kellet indítani a gépet.Új játékot lehetett volna kezdeni de a másikat nem lehetett folytatni.Ráment vsgy másfél nap hogy megpróbáljam.Végül letöröltem.
Originsben volt vagy 10 modom baj nélkül,kettőben is volt.De itt túl megvan variálva
Bocs ha hibát vétettem,de nincs nálam szemüveg és mobilról írok.Nem igazán látom betűket. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6694 üzenetére
Ha belemész a dologba, legalábbis a Kira románc esetében akkor ez szóba kerül, és úgy rémlik lehet érte DS pontot is szerezni.
Ugyanakkor egy a játék valamelyest KOTOR utódjának lett szánva és abban is össze lehetett jönni Bastilával.
Másrészt az egész Jedi szabályrendszer nevetséges. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretek DS karaktert játszani, vagy szándékosan gonoszkodni. Értem én, hogy anno Lucas egy teljesen fekete-fehér univerzumot képzelt el, főként ami az Erőt illeti. A gyakorlatban viszont az nemcsak unalmas, hanem az EU-ban ahol behoztak mindenféle jediktől és sith-ektől független erőhasználókat akiket viszont nem kötöttek ugyanazok a szabályok teljesen életszerűtlen is. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6706 üzenetére
Nem tudok vele játszani.
Feltettem egy modot és mod managert és azóta a mentésem halott.Ha betölteném kifagy a játék.
Végül is magyarul csak jobb a játék. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6703 üzenetére
Másik fórumban írták hogy ha gonosz sith karid van akkor két női társat is el lehet csábítani egyszerre.
De még sosem volt gonosz sith warrim. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6703 üzenetére
Origins még elment,mert a köcsög elfet meglehetett ölni.
De sajnos a másodikban azt a csőnyomi pasit nem.
Inkvizítor meg passz,bár megvan a Game of the year kiadása,de steam-es és játszhatatlan.
El is ment a kedvem tőle,talán egyszer megpróbálom valami virágbolti verzióval,hátha az játszható minőségű.Játszottam oylan 13 órát a karimmal és aztán megülyült a játék,többé nem tudom betölteni a mentést mert ki fagy,feltettem a magyarítás modot.
Steam-es játékkal nekem semmilyen mod nemjátszható mert meghal tőle.
Mellesleg tegnap bele kezdtem az eternal sztoriba,már a harmadik chapters-ben vagyok,hagy ne mondjam hogy rém fura trooperrel.
Egy trooper aki erőszellemekkel meg diskurál az erőről,meg begőzölt hülye sith-ekkel harcol. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6698 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6700 üzenetére
Az egy üres szett,attól lesz jó ha teszel bele jó modokat.
Inkább csak a kinézete miatt veszik.
Ha eléred a 80-as szintet vehetsz magadnak kezdő geart,azt hiszem 324-es.
De szerezhetsz egy adaptive armor szettet is és abba rakhatsz modokat,mint látod az én karimnak 332-es modok vannak,azt úgy szereztem hogy az állomáson van két NPC ha csinálsz nekik küldetést árulnak akármilyen szintű modot.
Csak hogy szerezned kell egy olyan szintü tárgyat.Azt szétszeded és akkor adnak neked el olyan szintüt.Viszont a mod darabja 100 ezer mani. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6698 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6694 üzenetére
Hát először is a Jedi karakterből kettő van,harci marci és varázsló.
Ott van még a katona meg a csempész,rájuk nem vonatkozik ez a törvény,na és a birodalmi oldalon meg a kutyára sem vonatkozik a törvény,mert a sith karira abszolút nem vonatkozik,ügynöknek meg gondolom részben a munkájához is tartozik a romantika,meg gondolom a mandalóri bütyök huszárok sem osztódással szaporodnak.
Bár azokat lehet klónozzák,szal fene tudja.
Plusz mióta a dűzni viszi a Star Wars-t már a kutyát sem érdekli a törvény,mert mindenki legalább egyszer becsajozik valamelyik sztoriban.
Még Obi-Van is csajozott valamelyik dilis rajzfilmben.
Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy Grogu tulajdonképpen Yoda gyereke,bár lehet ők tojással szaporodnak. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6692 üzenetére
Az alap sztoriban ő volt a női kariknak mint lehetséges társ,ha akartad.
Ha nem akkor nem természetesen.
Nekem annak idején azért volt pasi karim,mert az alapjátékban még csak pasi karakter közeledhetett női karihoz,de a későbbi kiegek megjelenése után ez változott.
Ezért van az hogy azóta szinte csak női karakterem lett.
Hiszen mostmár a sztoriban lehet csajozni csaj karival is,most tartok trooper/bh-val Revan sztori kb felénél és az egyik új női szövetséges-t el is csábította a karim,jedi knight/sith sorci karival még az új császárnőt is sikerült elcsábítani.Annyira nem is bánta hogy előző császárt még fénykarddal szaporítottam. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6689 üzenetére
Van egy rakás wiki oldal hozzá. Emlékszem, hogy a class sztorik le vannak írva. Plusz rá tudsz keresni karakterekre és el tudod olvasni kicsodák/micsodák és hogy mi történik velül a játék során.
Pl:
[link] -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6684 üzenetére
Tudom,én már párszor végi toltam a sztorit.
De ami azt illeti épp ma harcoltam velük a koribbanon,amikor be hatoltam asith akadémiára.
Volt hogy egyszerre 12-15 ugrott nekem.
Bár tank karakterrel nem volt gond. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6682 üzenetére
Nem akarok genyó lenni,de velük még elég sok felé találkozol.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6680 üzenetére
Kolloid?
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6674 üzenetére
L gomb Conquest fül.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6672 üzenetére
Ha küldizel automatikusan csinálod őket.
Ha van legacy-d,akkor van conquest is.Szerintem. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6669 üzenetére
Játékidő
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6666 üzenetére
Ha már elkaptad a vírust akkor meggyógyít. De akár fertőzött voltál beadáskor, akár nem, utána 6 órán keresztül védett leszel.
Csak arra kell figyelni, hogy a halál leszedi a védelmet. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6662 üzenetére
Vigyázz,megint rakghoul event van.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6660 üzenetére
Vicces,régen milyen sok szerver volt.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6658 üzenetére
Van szerver?
Bakker.Én meg hittem steamnek.
Akkor tiplizek haza.
A héten belevágtam kétmiliós guild conquestbe.
Szégyen lenne ha nem sikerülne. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6656 üzenetére
Ötig lesz az.
Mert leállás 12-kor kezdődött. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6654 üzenetére
STO F2P,de P2W.
Fullra.De Steam ezt írja a mai leállásról:
We will be taking all servers offline for back-end maintenance on January 11, 2023.Details:
DATE: January 11, 2023
TIME: 5:00 AM - 10:00 AM CT (11:00 AM - 4:00 PM UTC)
VERSION: n/aThank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™
Ha minden jól megy ötkor vége,ha nem akkor +1-2 óra.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6652 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6650 üzenetére
Az szimplán fun..
[link]
De ami nem fun,hogy ma megint leállás van.
Patch notes nincs steamen,csak annyi hogy leállás.
Vajon mit javítanak? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6647 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6645 üzenetére
Szeretem mind a kettőt.
Láttam az összes sorozatot és filmet.
Vagyis minden értelmes sorozatot.
A discovery féle sorozatokat kerülöm mint a bűnt,mert az minden csak nem Star Trek.
De Picard jó.
De TOS-al kezdtem és TNG volt a kedvencem.Mai napig a Galaxy az egyik kedvencem.
A játékban is.
Majd holnap hozok róla képet. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6643 üzenetére
Aréna?
Nem.
Nem szeretem a pvp-t.
Csak akkor szoktam pvp-zni ha szezon heti küldi miatt kell,de már az sem játszik,mert rég teljesítettem a szezont.
Most a trooper/bh karival tolom revan küldiket.
Vagyis most éppen nem.
Mert nem rég értem haza és ilyenkor az első hogy megcsináljam a napi endeavort.
Amivel épp most végeztem,így most egy klingon ragadozó madárban csücsülök az orion karimmal.
[kép]
Naponta fél szintet lehet ki szedni kb.
Még kb 10 karival admiraltyzom,az kb 20 perc,ha közbe jön csetelés akkor 1-2 óra 20 perc.
Utána majd megyek folytatni a trooper-t.
Most jön a depths of manan fp. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6631 üzenetére
Nagyon szeretem a játékot,de néha azért vannak érdekes dolgok.
Revan kieg tele van egyszemélyes FP-vel,ami nem gond.
De,most komolyan egy kétszemélyes rohamosztagos csapat képes lenne kirírtani a teljes Sith akadémiát,ami dugig tele van sith lord-al és egyéb izével.
Sőt még a dark council fő bumburnyákját is padlóra küldené egy katona?
Másrészt ennek az FP-nek a vége nekem nem tetszik azért sem amit művelnek benne a jedi-k.Én elfogtam élve a csókát és nem is akarom megölni,hanem dutyiba akarom tenni élve,erre jön a jedi seggarc és simán levágja. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6631 üzenetére
Majdnem,a csúnya huttok robot serege alól kihúzom a talajt.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6627 üzenetére
Hajaj,találkozol te még azokkal.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6625 üzenetére
De hogy,akkor az még nem az igazi császár,csak valami helyi császár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest