Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5717 üzenetére
Lol.
Látom úton vagy a flottára.
Flottán nézz szét sok egyszerű küldi van.
Az eventes küldikkel ne foglalkozz,ahhoz minimum 50-nek kell lenni.
És még nincs saját hajód így nem is tudsz odamenni.
De a caftos küldit vedd fel,sajnos már nincs az advanced kaszt küldetés.
Minden kari alapból advanced már,régen alapjáraton csak jedi knight voltál,a flottán kaptad meg 10-es szint után hogy mivé akarsz válni.De én szerettem.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5719 üzenetére
Item modification küldiben csak annyi a lényeg hogy az itembe amit adnak tegyél bele egy mod-ot,amit szintén adnak.
DLC-k eddig is ott voltak,csak nem volt hozzáférésed a tartalmukhoz.
Gondolom galactic starfighter-re gondolsz,hát szokni kell.De nem vészes,csak még nehéz hogy kezdő vagy,a starfighterben a hajódat játékkal szerzett xp-vel fejleszted.És bizony a régi játékosokkal is összedobott gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5721 üzenetére
Mert szerintem az item modification állomásnál kell.
Tython-on van a jedi templom előtt,ha jól emlékszem.
Ha kész vagy vele akkor lehet hogy csak az item modification állomás tábláját kell elolvasni?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5723 üzenetére
Majd kapsz egy értelmesebb társat is.
Sőt szerintem kapsz egy sokkal idiótábbat is.
A szezon jutalma egy süket hutt nyelven vakeráló robot.
Idegesítő és legszivesebben el adnám a Jawa-knak ócskavasnak.
Mellesleg én meg valami bugra futottam,a heti szezon küldikből hatot tegnap este megcsináltam,ma meg tolnám a starfighter küldit,de mikor jelentkeznék rá a gomb fura és nem lehet jelentkezni.
Nagyobb karival is megnéztem,de ugyanaz.Vagyis nagy karival elsőre zöld a gomb,de ha rányomok nem történik semmi,aztán ilyen lesz neki is.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5725 üzenetére
Hajód ingyen lesz,amíg nem leszel nagy szintű a cuccokkal ne törődj,amit kapsz küldiben elég,majd 80-ason kell gondolkodni,de akkor meg FP ad geart.
Pénzt én kraftolással szereztem.
Nekem sincs túl sok,mert nincs kedvem a kereskedéshez.
De ha nagyobb szintű lesz a craft skilled akkor tudsz spéci cuccokat gyártani amiket sokért lehet eladni. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5727 üzenetére
Hát igazából minél nagyobb szintű leszel annál több társat tudsz elküldeni craftolni.
70-es szinttől 8 társad melózhat egyszerre akár 5 munkán.
Szintezéshez a legjobb ha fogsz egy adapted armor szettet rá adod a karidra és veszel bele modokat a flottán a supplies részlegben,minden 4 szinten van új mod.
lehet hogy levélben kaptál adapted armor szettet a starfighter kiegért,de az ronda külsejű,viszont az outfits fülön a karakterlapodon megváltoztathatod a ruhád külsejét.
De majd megnézem tudok-e varrni adapted armort,fejből nem emlékszem rá.
A boltban kapható fejlődős modok olcsók.Pár száz kredit.[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5730 üzenetére
Ha a sztorit követed, megcsinálsz minden küldit akkor lassulni fog valamennyire, mert a sztori küldik elég sok időt vesznek igénybe. Ha csak szintet akarsz növelni akkor heroic-okkal, flashpointokkal, WB-kkel stb nagyon gyorsan megy.
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5733 üzenetére
Fogalmam sincs.
Azt tudom hogy egérrel lehet távolítani a kamerát,na de ennyire? -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5733 üzenetére
Nincsenek modok SWTOR-hoz.
A Preferences/Controls alatt van egy Camera max distance beállítás.
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5736 üzenetére
Gondoltam írok az adapted armor szettekről.
Én általában fejlődős karinak ilyet veszek,vagyis nem veszek mert a collections-ban már van pár saját használatra.
Lényege hogy a szinteddel együtt nől,csupán modokat kell bele venni a flottán,de az olcsó.
Kinézetre lehet hogy nem a legszebb.
De a kinézetet bármikor lehet módosítani olyanra ami neked tetszik.Lusta voltam így modosítottam olyanra amilyen ruhát a bankban találtam.
Ha bármikor találsz egy szép ruhát ami neked tetszik,de nem akarod használni mert kicsi,ted el,fel tudod venni a kinézetét a viselt ruhádra bármikor.
Mellesleg ha a karaktereden található sapkát vagy mit nem akarod látni bármikor kikapcsolhatod.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5738 üzenetére
Javaslom hogy menj el a republic fleet-en a supplies részlegbe és ott vegyél modot a ruhádba.Most hányas szintű vagy?
Gyorsutazni szerintem csak oda tudsz ahol már jártál egyszer.De a taxi bárhova elvisz,csak lassúbb,de ha egyszer már felfedeztél egy helyet utána tudsz oda gyorsutazni.
Cartel marketban csak adapted geart tudsz venni szerintem. -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5738 üzenetére
Quick travellel nem tudom mi a gond nálad. Ha leírod pontosabban talán tudunk segíteni.
Így látatlanba max annyit tudok mondani, hogy nem a térképről lehet gyorsutazni egy adott bolygón belül, hanem van egy külön quick travel képesség ami egy másik térképet nyit meg, amin a már felfedezett quick travel pontok látszanak. Amire rákattintva tudsz "teleportálni".
Bolygók között pedig majd a normál térképről a galactic mapet kiválasztva tudsz ugrálni, amint megvan a hajód. Vagy felmehetsz a hajódra és azt a pilótafülkéből az adott bolygóhoz navigálva, ha szerepjátszós kedvedben vagy.
Illetve van még a taxi, amit Plata is írt.
Ha még nem tetted vegyél egy mountot gtn-en vagy valahol. Előfizetőként asszem 10 vagy 15-ös szinttől már van Speeder piloting. Lehet, hogy unlockolni kell a legacy perk-eknél.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5742 üzenetére
Régen kézzel kellett unlockolni ezeket, de most már automatikusan megtörténik, amint felfedezed a mapet.
Screenshotot mutass, hátha abból látjuk mi a gond.
Mount: Elég nagy területek vannak, kell a mount. Bármilyen basic mount megteszi ha nem akarod csicsázni.
Ha pedig bármit akarsz másokkal együtt csinálni, akkor mindenképpen kell a mount, mert nem fognak rád várni.
Volt már párszor, hogy randomban össze kerültem veteran Esselesbe egy low level karival akinek még nincs mountja és valamelyik idióta el kezdett ragelni, mert nem tudta a srác tartani a lépést.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5742 üzenetére
Jut eszembe,a flottán a supplies részen az egyik konzol ad conquest küldit,vedd fel.
Én is most vettem fel kiskarival.Az indítja el a conquest-et. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5746 üzenetére
Mount az ahhoz kell hogy ne gyalogolj olyan istentelen sokat,egyes bolygók olyan nagyok hogy ha gyalog akarsz végig menni rajta a társad tuti kiakad és elküld a búsba.
A quick travel egy kis fehér miniatűr galaxis ikon.
Az abilities menüben a travel lenyíló menüben.
Az én előző képemen a quick travel ott van a bal oldali quick bar-on a legelső kis gömb szerű izé.Fölötte a flee travel van.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5748 üzenetére
A world boss simán megesz reggelire,van oylan amihez 10-12 ember kell van amihez 24 is kevés.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5750 üzenetére
A quick travel pont jele valóban olyan.De ha használni akarod ezt kell elnyomni.#5751Hegyirabló
Hát cseten be írod hogy LFG WB.
Vagyis Looking for group world boss.
Kb,nem vagyok jó angolban.
Van is world boss gyilkolászós küldi flottán.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5753 üzenetére
Dehogy.
Hagyd a pvp-t a rákba.
A world boss egyszerűen csapatmunka.Nem vagyok valami jó angolos,de a WoW-ban elég sok mindent meg tanultam.
Így már annyit tudok hogy tök idegenekkel alapszinten tudok kommunikálni.
World boss-t az emberek általában kedden szerdán ölnek,mert kedden jön a heti world boss küldi,azt gyorsan letolják. -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5746 üzenetére
Igen, ezért kértem a screenshotot. Jól látszik, hogy arról van szó amit az #5740-ben írtam. A Quick travel a bolygón belül nem a térképről történik, hanem a Quick Travel képességgel (ami egy másik térképet nyit meg). Kicsit megtévesztő, de ez van.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5755 üzenetére
Nar shaddaan most épp WB szezon van a főzőcskés event miatt. Folyamatosan mennek a WB csapat kérések. De ehhez kelleni fog a hajód amit a Coruscanti sztori végén kapsz meg.
Aktívabb guildek általában heti eventeket szerveznek (rampage) ahol végig látogatnak 6-8 bolygót és legyilkolnak egy rakás mobot, meg WB-t a conquest pontok miatt.
Ezen kívül lehet próbálozni az adott bolygón a general chaten, vagy a flottán is szoktak keresni embert WB ölésre.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5755 üzenetére
Persze,bármikor be írhatod csetbe.
Ha mázlid van akkor van rá igény és be hívnak.
Ahogy L3zl13 is írta general csetbe írd.
Egyébként van magyar cset is,bár elég lusták írni magyarok.
De hun néven megtalálod,azt hiszem /cjoin hun a megfelelő parancs.De megint nem vagyok játékban.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5759 üzenetére
Hogy milyen oldali pontot kapsz azt mutatja a játék.
Legalább is nekem mutatja,lehet a beállításokban kell be kapcsolni. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5761 üzenetére
Jah,háát,vannak ilyen fura választások.
Meg fogod látni hogy a szenátus korrupt.
De nem csak a szenátorok,de katonák és még sokan.
Egyébként ne hidd hogy a sötét oldalon könnyebb.
Az egyik achievmenthez kell hogy legyen max szintű rossz karid is,hát cseszettül nem volt könnyű.Sith karival csináltam,de nagyon nem tetszett amit csinálnom kellett.Eternal sztoriban már volt olyan fejezet ahol nem tudtam a sötét oldali választ választani,mert időközben meg kedveltem valamelyik társam.Így esett meg hogy a full rossz karim vissza esett és kapott egy csomó jó pontot is.Egyébként a sötét oldal korrupciója randává teszi a karaktert. -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5761 üzenetére
Szerintem nem csak a játékra, hanem a Star Warsra általában jellemző, hogy a jedik részéről bármilyen szabályoktól való eltérést rosszként állít be, ami egy idő után a sötét oldalhoz vezethet.
Néha idegesítő, ha 100% jó oldalt szeretnél. De igazából nincs kihatása a történetre ha bevállalsz egy pár sötét oldali pontot. Az általában jó oldalon álló társaid is olyan döntést támogatnak időnként ami sötét oldal pontot ad.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5764 üzenetére
Ó ez minimláis spoiler,hisz már a filmben is korruptak.
Egyébként nincs ezen a fórumon spoiler gomb. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5764 üzenetére
Még valami.
A jedi knight/sith sorceress karim maximálisan jó és nulla dark side pontja van.
Enyhén spoiler jön.Amellett hogy maximálisan light side,a tanoncával romantikus kapcsolata van,aki maga is nő nemű,mellesleg.
Valszeg ez a jedi kódexnek kicsit ellent mond. -
Geresics
addikt
válasz Hegyirabló #5772 üzenetére
Ha letudnád, akkor MOB-ok volnának, nem BOSS-ok, pláne nem WORLD BOSS-ok!
Ez még mindig MMO, igaz, hogy valójában egy STORY BASED MMO. De attól még kellenek a közös lehetőségek, legyen az Flashpoint, vagy WB. Ez így van jól!
Aki pedig nem akar másokkal játszani, csak a sztorira fókuszálni, annak nincs más dolga, mint kikerülni ezeket, és bár lemarad sok extra mókáról, a karakter-sztorit nem befolyásolja!
A későbbi FP-k viszont már a világ alakulását is bemutatják, szóval azért érdemes már alacsony szinten próbálkozni ezekkel, hogy később már rutinból menjen!
De hangsúlyozom: a zseniális 8 alap karaktertőrténetre nincs semmilyen hatásuk, és már az is felér 8 önálló játékkal, szóval tényleg bátran fókuszálhatsz a saját történetedre!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5775 üzenetére
Nekem már volt jó pár.
De Sw ToR különleges,a hangulata nagyon ott van.Mellesleg tudja valaki hogy mióta árulnak a bolygókon vendorok adapted armor szetteket?
Tegnap néztem mint rozi a moziban hogy tython-on a jedi akadémián ott egy vendor aki komplett és szép jedi adapted armor szetteket árul.
Vissza gondolva én nem emlékszem ilyen vendorra,na mármost avgy az van hogy 10 évig úgy mászkáltam mint egy vak idióta és nem vettem észre,vagy ez nem túl régi dolog.
De már láttam egy ilyen vendort a hoth-on is,gyanúm az hogy valszeg minden bolygón van,csak én vagyok olyan marha hogy nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5772 üzenetére
Ez egy MMO, kell bele olyan kontent is ami kimondottan groupokra van kihegyezve.
A WB-k is ilyenek, viszont azok legalább nem játszanak szerepet a sztoriban.Vannak Flashpointok amik szorosan kapcsolódnak a történethez, de story módban egyedül is végig tudod őket vinni.
Operationök az egyetlen amelyek kapcsolódnak a történethez és soloban nem tolhatóak.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5784 üzenetére
Tárgymódosítót vegyél.
Modification vendor vagy mi a rosseb.
A vendor ott van coruscanton a szenátus előtt.A föld alatt,menj le a lépcsőn a föld alá.
"Your level has been shifted to 17." szöveg meg azt jelenti hogy a bolygó ahol vagy max 17-es szintű,a te szinted túl nagy ezért 17-es szintűvé redukálja a geared. -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5784 üzenetére
Modokat nem sokat találni dropból manapság, tudsz venni vendortól, gtn-ről vagy craftolni. De szerintem értelmetlen, mert kimoddolod a ruhát és öt perc múlva szintet lépsz és esik egy random cucc ami jobb mint amivel szenvedtél. De ez csak személyes vélemény.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5788 üzenetére
Előfizusként több XP-t kapsz. + Úgy van tervezve, hogy aki nem akar minden kis apró küldit megcsinálni az se maradjon le szintben attól amit a sztori igényel.
Pl ha Sith oldalon jó karaktert játszol, sok mellékküldi olyan, hogy nincs jó választás max azt mondhatod, hogy ezt nem vállalom.De lesz ez még "rosszabb" is. Mire befejezed a normál sztorit (chapter 3) simán elérheted a 80-at pedig elvileg 50-es szintre volt tervezve.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5790 üzenetére
Ne félj,ez itt nem áll fent,a játék le szintez a bolygó szintjére.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5793 üzenetére
Mi a fenére mentél?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5795 üzenetére
Fogadok egy ötösbe hogy hammer station volt.
Ott a szakadékba ugrás teljesen normális amennyiben a csapat nem normálisan tolja hanem gyorsítva.
Hammer sationon sok harcot ki lehet kerülni trükközve,viszont akkor a végén nem tudtok kilépni mert a csapat combatban marad.
Kénytelenek vagytok beugrani a szakadékba,ha meghaltok le jön a combat és be lehet fejezni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5798 üzenetére
Minden MMO repetitiív.Nincs olyan ami nem az.De az Sw ToR más,viszont te jedi knight-ot kezdtél,a jedi knight tényleg kaszabolós.
Két olyan class van amit sosem tudtam felhúzni nagy szintre,ez a Jedi knight és a sith warrior.
Úgy lett magas szintű jedi lovagom és sith warrim hogy ki jött a mostani kieg,ami megengedte hogy sith warrior eredettel egy jedi sage karit kezdjek,na és jedi knight eredettel egy sith sorceress-t.Sith inquisitor és a Jedi Consular teljesen más játék stílus,akármelyik ágát is választod.
Ezenkívül mindegyik kasztnak saját egyedi eredettörténete van.
De egyébként a hutt és a revan kiegészítő sztorija is jó,ha pedig eljutsz az eternal részre az már tényleg egy teljes értékű egyjátékos sztori.Ahol bizony sok múlik a választásaidon,a társaid élete és egyebek.Ha jön az az epizód amiben harcolni kell Scorpio-val,azt meg ne próbált úgy hogy legalább 30-as kedveltségű a társad.Különben megesz reggelire.Hozzá képest a jedi knight végső harca a Sith császárral lópikula. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5798 üzenetére
Még valami,az hogy repetitív eléggé szubjektív dolog.
Mindenkinek más a repetitív,van akinek ugyanaz a Flashpoint kétszer már repetitív,nekem a negyedik hammer egymás után csak vicces.
Szerintem mindenkinek más az ingerküszöbe.
Ha az Sw ToR repetitív akkor még nem játszottak a Star Trek Online-al.
Na az repetetív,de nem izgat,az hogy több ezerszer voltam már borg TFO-n,nem túlzás.
Mert a másfél éves orion recruit eventes karimnak is megvannak azok az öcsik ami 1000 darab borg TFO-k után járnak.Sőt a nemezis of unimatrix is.Vagy mi a ragya.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5802 üzenetére
Hát mmo-kban általában hasonló.
WoW-ban általában temetőben éledsz és onnan futsz vissza a hulládhoz,ami nem mindig jó.
MMO-ban nem lehet végleg meghalni,na jó igen.De az másik játék.
Egyébként a karaktered azt hiszem Jedi knight és azon belül is sentinel,sentinel-nek háromféle harci stílus van.Minden kasztnak van két advanced kaszt,mind a két advanced kasztnak 2-2 különböző harci stílus és egy ötödik ami közös,vagyis mindkét advanced kaszt tudja.
De mivel előfizető vagy,tudsz kitanulni egy más féle kaszt-ot is.
Jedi consular - sith inquisitor kb ugyanaz,a sztori teljesen más a képességek hasonlók,csak az egyik villámokat szór és mindenféle rosszaságot addig a másik képes hozzádvágni a gellérthegyet.
Sith warrior - jedi knight megint egy forma,csak a sith warri csúnya rossz arc és abból meríti a képeségeit hogy eldurran a pipától az agya.
Jedi consular - sith inquisitor képes gyógyító karakter is lenni,tank is és dps is.
Jedi knight - sith warri dps és tank is tud lenni.
A knight és warri közelharcos főleg és a kardjával veri az ütemet,meg az ellen búráját.
A consular és inquisitor veszett messziről hozzád vágja a fél várost vagy olyan villámokat vág hozzád messziről mint a huzat.Plusz tudnak láthatatlanok is lenni.
Most csinálom sith assasin-al az eternal sztorit,már a végén járok,a harcok háromnegyedét skippeltem,mert egyszerüen elsunnyogtam az ellenség közt.Aztána hátuk mögül ilyet mutogattam.
Sith assasin a sith inqistor harcias advanced kasztja,a másik a sorceress.Az nem tud láthatatlanná válni,de ha a környéken van jobb ha van nálad villám hárító.Jah a respawnról és a halálról egy érdekes dolog.
Egykoron mikor nagyon hiányzott a WoW és mindenféle MMO-t kipróbáltam játszottam az EVE online-al.Egész jól ment,imádtam bányászkodni,napi 6-8 órát elbányászkodtam.
Aztán mikor már egész jól ment megvettem az álmaim bányászhajóját,ráment a vagyonom.
Iszonyúan örültem neki,úgy ki akartam próbálni hogy el felejtettem biztosítást venni rá.Lényeg a lényeg,rá fáztam megöltek a kalózok,EVE online-ban ha meghalsz bukod azt ami nálad volt,kapsz egy üres zsebű klónt akinek nincs semmije.Így lett vége az EVE pályafutásomnak.Egy hüyleség miatt elvesztettem mindent.
Hát ezt nem szeretném Sw ToR-ban.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5802 üzenetére
Jut eszembe.
Ha kőkemény RPG-t szeretnél,talán próbáld ki az ESO-t.
Vagyis Elder Scrolls Online-t.
Hasonlít az SW ToR-ra kicsit,lehet abban is házad,bár ott perkálni kell érte valódi pénzzel,eszement sok DLC és kieg van hozzá.
De minden kieghez tartozik minimum 100 óra sztori.Amit egyedül lehet tolni.
Nekem is megvan a játék meg egy két kieg és pár dlc.Főleg tolvajos dlc-k,mert tolvaj karim volt.Most is van csak inaktív,a játék F2p is játszható,viszont előfizető megkap minden tartalmat.
Félig steam félig bethesda accom van.
Van amit itt vettem meg hozzá van amit ott.
Steamről indul mert ott regeltem accot.Én főleg rpg-be toltam,elég jól felhúztam a tolvaj skillem,zsebeltem,be törtem házakba,csináltam heist-eket.Toltam a tolvaj céhet.Játékom nagy része lopakodásból és rablásból állt.
184.2 órát játszottam vele steam szerint.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5806 üzenetére
Jah a Training the force?
A küldetésben ki lehet próbálni mindegyik kasztot.De csak pár képességet látsz majd belőlük.
érdemes megnézni pár videót a kasztokról,ha van ilyen,de ne felejtsd el,minden kasztnak több combat style van,még a jedi knight - sentinelnek is van három féle. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5813 üzenetére
Mit mondjak én is.
Be fejeztem Eternal Throne kieget.A császárnak szétrúgtam a hátsóját .Mától új uralkodó uralkodik a galaxis felett. [ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5819 üzenetére
Hát azt szokta dobni a játék.
Custom kardot tudok készíteni,de abban nincs mod,venni kell bele vagy flottán vagy valamelyik bolygón. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5821 üzenetére
Akkor válaszd az Artificfe skillt.
Ahhoz kell archeology és treasure hunting.
Fénykardot tudsz készíteni,fénykardba való kristályokat,dye modulokat,fénykardba hilt modot,na és offhand cucccost.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5826 üzenetére
Jedi templomos puze nem rémlik.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5831 üzenetére
Nem tudom találtál-e már datacronokat. Legtöbbjük permanensen megnöveli az egyik tulajdonságodat egy kicsivel, de némelyikből egy piros, sárga, kék vagy zöld mátrix szilánkot (shard) kapsz.
Ezeket tudnád ezen a helyen összekombinálni egy mátrix datacronná ami artifact típusú felszerelésként működik.
A játék indulásakor ez volt a legjobb megszerezhető artifact, így mindenki igyekezett összegyűjteni a szükséges szilánkokat. Mostanra teljesen haszontalanná vált sajnos.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5833 üzenetére
A Legacy fülön van datachron panel ott nézd meg.
Remélem Lagacy-t már csináltál,sok dolog ugyanis legacy jutalmat ad.Nem tudom utólag megadja-e. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5835 üzenetére
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5833 üzenetére
Elég sok datacron van elszórva a bolygókon. Tythonon azt hiszem 3. Abból az egyik ad shardot, a másik kettő buffot.
A buff amit a datacronok adnak nem olyan sok, hogy mindenképpen szükséges lenne. Ha szereted a platformozást akkor poén összegyűjteni őket. A shardok pedig tényleg haszontalanok már. Az egyik újabb karakteremmel összeraktam egy mátrix kockát pár hónapja, de annyira gyenge volt az adott szinten elérhető artifactokhoz képest, hogy sosem használtam.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5838 üzenetére
Datacronok nem küldik közben vannak elrejtve,hanem trükkös helyekre,például hegytető,háztető,satubbi.Eszement helyeken.Ha látsz valahol egy világító szines valamit,az az.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5838 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest