- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Joci??
senior tag
mallory303 kollégának is Hatalmas piros pötit kérek!
Tőle egy vízhűtést vettem amit házhoz hozott és ráadásul neki abszolút nem esett utba a település ahol lakom mégis szó nélkül kihozta ami meglepő volt utána még egy bizniszem Margit hídnál és még azt is felajánlotta hogy oda el is visz engem amit még senkitől nem vártam el és nem is kaptam, korrekt, jó fej ember!
köszönöm! -
Joci??
senior tag
zoli7610 kollégának kérnék egy Piros pötit mert megbizható ember! q6600-ot vettem tőle és nem volt apró pénzem így amennyire pénztárcája (apró pénze engedte) visszaadott de egy 1000Ft-tal adós maradt amit megbeszélés alapján pár nappal később átutalt a kártyámra!
köszönöm! -
Joci??
senior tag
Daemon09 kollégának egy piros pötyit kérnék átutalással küldte a pénzt én meg postán az alkatrészt és minden rendben zajlott, megérkezett hozzá a küldemény!
-
Joci??
senior tag
Piros pöttyöst kérnék visnor2000 kollégának , ott volt időben a megbeszélt helyen és egy remek árút kaptam tőle!
-
Joci??
senior tag
Üdv!
delacct-nak szeretnék egy fekete pontot adni mert úgyvolt hogy elviszi a sz.g.házam megbeszéltünk vasárnap-ra egy találkozót pontos idővel és telefonszámmal amit én adtam meg ö persz nem!
ezek után ott álltam több mint 15percet vártam rá a tűző napon de ő nem jelent meg!
hazajöttem és írtam neki hogy miért nem volt a megbeszélt helyszinen a megbeszélt időpontban erre ő idézem üdv csőtörés volt itthon,holnap délután kiszaladok
hát a holnap délutánból sem lett semmi és ráadásul a pm-re sem reagál!
megbízhatattlan embernek tartom! -
Joci??
senior tag
Üdv!
nándika kollégának hatalmas piros pötyit kérek!
korrekt,megbízható,türelmesen elmagyaráz mindent és nagyon jó arc! -
Joci??
senior tag
N_A_S kollégának én is szeretnék egy piros pötyi! korrekt, pontos ember!
-
Joci??
senior tag
Üdv! veréb86 emberkének szeretnék egy nagy fekete pontot adni mert nem megbízható!
tegnap késődélutánra volt megbeszélve hogy elvíszi a monitort ami félreraktam neki! sikerült autót szereznem amivel bevíttűk pomázról--->őrs-re! na most mi nem találtunk el őrsig kocsival ezért a keletinél leálltunk ahonnan felhívtam az emberkét hogy legyen már olyan kedves és jöjjön el a keletihez mert mi már sz@rrá bolyongtuk magunkat mire eggyátalán oda eltaláltunk! nyál se volt már a kocsiba, erre az emberke nagynehezen belement hogy akkor eljön oda na most kb 20percet mondott hogy ott van kb félóra elteltéve megint hívtuk és ö még csak pár lépést tett mivel nagy a dugó cimű dolog! oké újjabb idő 10 perc jó esetbe 20perc múlva újra hívtam semmi még mindig jön! ez igy ment kb fél7-től majd 9-ig!! nekem ne akarja senki bemagyarázni hogy nem ér órda pedig nem nagy a táv még dugó esetén sem! 9elött hívtam kb 6x és nem vette fel mi nagy dűhősen elindultunk haza és annyiba hagytuk azt sem tudtuk ki volt! hazafelé kapunk sms-t az illetőtől hogy idézem "hy! a mai biznisz elmarad mert már én sem találok oda! meg ti sem értek haza időben! sorry!"
ezért még a monitorom is ugrott de pénzt sem láttam belőle! -
Joci??
senior tag
Lejszi kollégának szeretnék 1 piros pötyit kérni! mert megérdemli!
nemtudtuk felváltani a 10k és ezért bizalom alapján odaadtam neki a cuccot és aznap elküldte nekem a 7k ami járt! köszönöm!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest