- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rlazol
veterán
''Azt meg sem említve,hogy egyértelmű egyszer nem voltál, hogy akkor eladod a kártyát, vagy csak akkor, ha összejön a raid-es. az utolsó válaszod amibe az árat irtad abban is ''akkor, ha'' esete forgott fent.''
ez 1szerűen nem igaz, és ezt te is tudod. A korábbi privikben (17-én) ''max 1 héten belül eldől''-t írtam.18-án még valóban feltételes módban beszéltem, ahogy Te is te is. 23-án már egyértelműen jeleztem, h eladó és Te is, h vevő vagy rá.
De nem ez a lényeg, mert megállapodtunk, és én vagyok az eladó, én menjek az üzlet után, ez oké.
''Nem én kértem, hogy tedd félre a kártyát, te mondtad, hogy jegeled addig, amit köszöntem is''
mert ez (nekem) így természetes. Ha ui eladom közben másnak, akkor Te teljes joggal vagy felháborodva. Mi értelme van megbeszélni 2 napra előre egy időpontot, ha közben mindketten készek vagyunk felrúgni az egészet? Akkor mondd azt, h két hét múlva átveszem, ha még megvan és nekem is kell, délben majd hívlak.
Mintahogy nekem az is természetes, hogy ha valamiben megállapodok, akkor nem csinálok segget a számból, nem keresek más ajánlatot, és ha bele is botlok egy jobba, max verem a fejem a falba.
''Az,hogy kaptam egy jobb lehetőséget az egy dolog, jó lehet hívni kellett volna, de akkor nem volt lehetőségem telefonálni, ezért történt írásban, hogy ne fél órával előtte történjen meg a dolog, hogy mégsem kell.''
Ha jól veszem ki a szavaidból, még én legyek hálás, h egyáltalán valamilyen formában szóltál. Ezt a mondatot elolvasva egyértelmű, h felesleges tovább flamelnünk, más a hozzáállásunk a dologhoz. Én akkor is felhívom a partnert, ha 5 percet kések, SMSt csak olyat küldök, ami nem baj, ha 2 nap múlva egyáltalán nem érkezik meg. Ez szvsz gerinc kérdése.
Ez a topic nem flame-re van, hanem arra, h beírjuk az ilyen problémákat. Ezután mindenki maga eldöntheti, hogy tulajdonít-e jelentőséget ennek a (valóban csak) apróságnak, vagy fenntartások nélkül üzletel akármelyikünkel is.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest