Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
cigirol beszeltem, azt 18-tol lehet venni
egyebkent erdekes, hogy ahhoz eleg felnott valaki 16 evesen, hogy sajat, s masok eleteert felelosseget vallalva volan mode uljon, de egy sort nem ihat meg, amig nincs 21 -
VladimirR
nagyúr
''külföldi tévéken is állandóan mennek a lebuktató riportok'' - en pl mikor az usa-ban voltam, minden egyes alkalommal, mikor cigit vasaroltam elkertek a papirjaim (szerencse, hogy elfogadtak a magyar jogsit) - komolyan mondom, itthon 2 ev alatt (amig kinottem a dologbol) nem kertek annyiszor az eletkorom igazolasat, mint kint 2 honap alatt (pedig nem dohanyoztam annyival tobbet :DDD)
-
VladimirR
nagyúr
nem azt mondtam, hogy nem kerhetnek, hanem azt, hogy ha jol tudom akkor azzal nem lehet szemelyazonossagot igazolni
egyebkent az a vicc, hogy mikor ez a dolog bejott, nem egyszer megesett, hogy nagyban soroztunk (raadasul tomenyet is ittunk esetenkent), s mikor kertunk a csajtol egy cigit, azt nem adott - de volt olyan is, hogy adott cigit, azzal a kikotessel, hogy ''nem ott vettuk'' - az nem hatotta meg, hogy 16 evesen vedeltuk a tomenyet -
VladimirR
nagyúr
kerdesedre valaszolva: nem, ne szolgald ki!
miert?
eloszor is, mert nem nekik valo (jujj mit fogok ezert kapni), masodszor meg a birsag miatt
honnan allapitsd meg, hogy elmult-e 18?
elkered a szemelyiet, jogositvanyat, utlevelet (asszem ezekkel lehet szemelyazonossagot igazolni, massal nem - diakkal sem)
zaklatasnak veszi-e?
ha igen es ugy dont, hogy nem mutatja meg, akkor mehet mashova vasarolni?
hogy mit nyers/vesztesz azzal, hogy ketes esetben kiszolgalod-e a vevot?
ha nem szolgalod ki pedig nagykoru: buksz par szaz forintot, amibol a tied mindossze par tiz forint lenne (ha alkalmazott vagy, akkor meg ennyit sem)
ha kiszolgalod, pedig meg kiskoru: ha pl szulei megtudjak, es feljelentenek, vagy egyszeruen ellenorzes van, akkor igen csunyan jarhatsz
ha beir a panaszkonyvbe: milyen jogon ir a panaszkonyvbe?
ha szol a fonokodnek (ha van): ajanld fel a fonoknek, hogy minden tovabbi nelkul kiszolgalod, amennyiben biztosit arrol, hogy a birsagot nem te fizeted, illetve ha bezaratja par napra a helyet, az fizetett szabadsag lesz
(sajnos azonban ezekkel mind nem ersz el semmit - max tiszta lelkiismeretet - mivel a szomszed boltban/kocsmaban/benzinkuton ugyis kiszolgaljak
velem megesett olyan, hogy nem szolgaltak ki, mivel nem igazoltam az eletkorom - elindultam kifele, mondvan a mellete levo kocsmaban majd kiszolgalnak, de nem jutottam addig - utanam jott ugyanis egy ficko a kocsmabol es felajanlotta, hogy onkoltsegi aron elad nekem egy doboz cigit - veletlen pont olyat, amilyet kertem, szoval az sem kizart, hogy direkt ezert vette - kifizettem es megkoszontem neki - ennyi - innentol mindenki maga donti el, hogy miert vallalja a felelosseget es hogy az az o ertekrendjevel osszeegyeztetheto-e)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest