Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
Hogy szoktátok rögzíteni a csavarokat? Az Okaynál egy rövid út alatt kilazul és mozog a kormány, egyrészt unalmas húzogatni, meg igen baleset/törésveszélyes. Nagyon meg nem merem meghúzni mert sok embernek már beletört így
-
tsilver
aktív tag
Okai Light -vel a régi appot használom ami még diagnosztikát ad, de ma feldobta hogy új verzió van mert új rollerek kerültek bele frissítsem vagy kilépés. Ez a két opció van. Tudtok vmi módszert hogy ne legyen muszáj frissíteni? Android
-
tsilver
aktív tag
válasz
Silentfrog #25349 üzenetére
már fizettek 20.000 Ft kártéritést mert elgörbülve jött vissza a kitámasztó, hogy én ide nem viszem az biztos
"gumi meg van repedve" ennek mi köze a töltéshez, borzalmas cég
-
tsilver
aktív tag
Neon Lite visszajött a szervizből de most úgy zörög valszeg az akku hogy kellene vmit csinálni vele. Szét tudom én szedni gari vesztés nélkül? Van vmi anyag vagy megoldás amivel ki lehet párnázni vagy ilyesmi?
-
tsilver
aktív tag
Okai light visszajött végre a. szervizből, de összerakva "lötyög" a kormánynál. Van egy pici holtjátéka a csavarfej és a lyuk között 1-2mm, elég zavaró ha elfordítom, van erre vmi megoldás mitől lehet ez, Azt sem értem tulajdonképpen mi mit fog.
-
tsilver
aktív tag
válasz
Silentfrog #24467 üzenetére
jó kérdés
-
tsilver
aktív tag
válasz
Silentfrog #24465 üzenetére
jelenleg szervizben van mert nem lehetett összecsukni, ezt megcsinálták de amikor visszakaptam vissza is küldtem egyből, mert a támasztót igen erősen megrongálta valaki.
guminyomás nálam is elmegy -
tsilver
aktív tag
Okai neon light, reggel összecsuktam, elvittem magammal kocsival, majd kinyitottam, mentem 10 km-ert és azóta nem lehet összecsukni, a szürke kallantyú meg sem mozdul. Vmi 5let?
-
tsilver
aktív tag
válasz
Silentfrog #23680 üzenetére
+ ferde kormány
a többi amit negatívba írtatok nálam egyik sincs, kivéve a konstrukciós hibás kerékfújást, az egy rémálom -
tsilver
aktív tag
miyen progival csinálja ezt?
-
tsilver
aktív tag
próbálta már valaki? van ennek értelme
-
tsilver
aktív tag
válasz
Silentfrog #23167 üzenetére
nálam semmi nem zörög lite-on. igaz nem macskakövezek meg hasonló
-
tsilver
aktív tag
válasz
Stukker1987 #22835 üzenetére
a hozzá kapott szeleptoldó gumi felüli részét én magic tappel összeragasztottam, hogy ne tudjon forogni, így már fel tudom fújni anélkül, hogy leeresztene
(vettem a biciklis boltba a másik végén záródó toldót is de a keréken olyan rövid a menet, hogy nem lehet felrakni rá.
-
tsilver
aktív tag
leteszteltem a Neon Lite-ot. 82 kg-al Balatonon sík terepen ment 20km-ert és 10% maradt a töltöttségből, viszont az utolsó pillanatig vitte a 25km/h-t
-
tsilver
aktív tag
Okai belso kormany atmerojet tudja valaki mielott szetvagdosnam a fogantyut? Van egy visszapillantom de max 2.2mm atmerot tud
-
tsilver
aktív tag
Okai-in ki lehetne cserélni vmi rövidebbre/másra a fékkart nekem nagyon nem esik kézre
-
tsilver
aktív tag
válasz
Peaceliker #22538 üzenetére
ennyi pénzért ez van
, hozzáteszem hogy egyáltalán nem zavaró, sok kilométer kellett hogy észrevegyem
-
tsilver
aktív tag
ma szép nyugisan mentem senki nem volt az utcákon, így jobban szemügyre véve sajnos ez a kormányferdeség nálam is megvan a Okai-n és szerintem nem is lehet rajta javítani
-
tsilver
aktív tag
Első setup Okai NL,
v2xx app androidon pillanat alatt megtalálta, szín teljesen konfigurálható , 2 gombnyomás és hozzáadódott az NFC telefon, van térkép, diagnosztika. stb.
Amit nem teljesen tiszta.
1. lock üzemmódban lehet tolni csak szar hangja van és a led néha piros
2. állítólag le lehet tölteni több képernyőt de én nem találok sehol ilyet a neten csak a gyári három féle van
3 a fék bowden pont középen keresztezi a kis lámpát.
4. tempomat beállítást nem találtam meg az app-ben
5. hátsó tárcsa elég hangos fékezéskor
6. aki kitalálta ezt a szelepet meg toldót az égész nap csak ilyet fújjon -
tsilver
aktív tag
válasz
ridiculous #22303 üzenetére
-
tsilver
aktív tag
milyen 5let van, hogyan lehet valamihez "hozzáláncolni" az okai-t? Egy fektetett U alak, nem lehet "simán" kihúzni láncból/lakatból, Mindenhova nem vihetem magammal.
-
tsilver
aktív tag
Ezt a TCS használható, jó dolog? Ha igen akkor miért nincs alapból beállítva a kár állandóra. Mi a tapasztalat?
-
tsilver
aktív tag
Nagyon kezdő vagyok ebben a témában ma először életemben kipróbáltam a Lime-t és meglepetésemre 17km órával szépen felvitt a Kékgolyó- Ráth György és a Kútvölgyi úton is holott állítólag 250W-os motor van benne, Ezek szerint ha ezen a környéken mozgok általában akkor nekem elég lenne egy 350W-os gép (82kg) ?
-
tsilver
aktív tag
csak most ismerkedem ezzel a roller témával. nem találok róla igazi infót hogy az áron kívül mi az igazi különbség?
KickScooter F2 Pro E vs F2 Plus E, ti biztos tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged