Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi.

Igen, a lengéscsillapító kotyogásról olvastam már én is. Utóbbi 1-2 napban rendesen beleástam magam a témában, és több helyen találkoztam ezzel, és láttam több visszajelzést, hogy valóban feltartja a gyártó a kezét. Nem valami pozitív hír ez, de nem vette el azért a kedvem tőle, kényelmet viszont ad a lengéscsillapító, főleg ha első+hátsó.
Pro2 valóban best buy sok felhasználó számára, de amióta láttam mikre képesek az új ninebot -ok, azóta egy kicsit feléjük indultam el, mert számomra fontos feature -k lettek beléjük pakolva. Gondolok itt az indexre, az Apple Lokátorra, vagy akár a dudára.
Amik még jó választásnak tűnnek, az az F2 Plus és F2 Pro, amik bár a Mi Pro2 akksiméretével rendelkeznek "csak", de a számomra fontos feature -k bennük vannak. A Plus -ban nincs lengéscsillapító, igy a kotyogása sem lesz. Az ár differencia viszont nevetségesen alacsony a Plus és a Pro közt.
F65i az általad említett okok miatt is kizárásra került, valamint a G30 is, index-apple lokátor hiánya miatt, valamint csak 100kg a terhelhetősége, ami nálam már nagyon a határon van.
" Mert ez az ésszerű, ill. pl. erre lesz kapacitásuk, a kis pálcikarollernek kinéző rollereket nem fogják különösebben vegzálni"
A G2 számodra még pálcika roller egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest