Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz OhYeah #19735 üzenetére

Mantis King majd jó lesz ;] most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz :)) ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban.

Mondjuk dualtron elvileg tényleg nem ennyire nyűgös szerkezetileg, csak nekem nagyon szúrja a szemem, hogy nem olcsó gépekre instant ott "kell" hagyni még több 100k-t hogy olyan dolgokat tudjon, amit némelyik gép polcról levéve tud. :U
    Persze ez is egy üzletpolitika. Rc autóknál traxxas és hpi ami elég jó áron volt értelmes gép... De aztán gyorsan rászaladt tuningra a gép ára még egyszer :DDD

Namiról jókat hallani. De nekem nagyon fáj, hogy 1,5 millás gépre szitálás gátló kell, hogy ne dögöljön meg a user és így is látszik videókon, hogy gáz elengedésnél elkezdi néha a hisztit :Y miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra? :F vsett 11+ már legalább az. :C

Amúgy érdekelne, úgy miért cserélnéd le nami-ra? Kell a 72v,kevés ez? Vagy mert fancy? No offence, tényleg érdekel :R

Új hozzászólás Aktív témák