- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
A 7-es szükségtelen. Nem rezeg menet közben, ha helyesen beállítja az ember. Én sem tudtam, eladó mondta:
Annyira meg kell húzni a csavart, hogy amikor lehajtod azt a lapot, megfogja a kormány markolatokat. Így nem csak, hogy a markolatok nem mozdulnak el, de a távtartók sem mocorognak. Túlképp ez a funkciójuk, ne tud túlhúzni/túlhúzva lehajtani azt a fém lapot.
Az meg h be kell állítani, meg kell húzni csavarokat, nem újdonság. Új kerékpárnál is gyakori, hogy nem húzzák bikára a csavarokat.
Ez a roller tudását tekintve 2x annyit érhet. Hol lehet spórolni? Az anyaghasználat mellett az összerakó ember munkáján...nem húzza az időt a pontos beállítással, hanem szórják kifele kilóra.
A nyilakkal jelzett csavarokon túl mást nem kell meghúzni. Minden más tökig van húzva, pl. kerekek.
A legtöbb csavar szárnyas anyás, tehát nem nagy meló meghúzni.Ill. nekem ano azt mondták a szakik, amikor kerékpár teleszkóp rugót akartam olajozni/zsírozni kívülről, hogy SOHA. Csak beleragad a por és rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eljött a Messenger.com vége
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest