- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
A 7-es szükségtelen. Nem rezeg menet közben, ha helyesen beállítja az ember. Én sem tudtam, eladó mondta:
Annyira meg kell húzni a csavart, hogy amikor lehajtod azt a lapot, megfogja a kormány markolatokat. Így nem csak, hogy a markolatok nem mozdulnak el, de a távtartók sem mocorognak. Túlképp ez a funkciójuk, ne tud túlhúzni/túlhúzva lehajtani azt a fém lapot.
Az meg h be kell állítani, meg kell húzni csavarokat, nem újdonság. Új kerékpárnál is gyakori, hogy nem húzzák bikára a csavarokat.
Ez a roller tudását tekintve 2x annyit érhet. Hol lehet spórolni? Az anyaghasználat mellett az összerakó ember munkáján...nem húzza az időt a pontos beállítással, hanem szórják kifele kilóra.
A nyilakkal jelzett csavarokon túl mást nem kell meghúzni. Minden más tökig van húzva, pl. kerekek.
A legtöbb csavar szárnyas anyás, tehát nem nagy meló meghúzni.Ill. nekem ano azt mondták a szakik, amikor kerékpár teleszkóp rugót akartam olajozni/zsírozni kívülről, hogy SOHA. Csak beleragad a por és rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Formula-1
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest