- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Én már a periszkópos telék (=a portré fókusztáv alá is bekerül egy normális méretű szenzor) terjedésének is örülnék.
-
-
Hmm, van egy jóöreg RX100iv zsebkompaktom, kíváncsi lennék egy fej-fej melletti összehasonlításra.
Nekem elsőre tetszik az igyekezet, hogy amennyire csak lehet próbálnak normális méretű szenzorokat pakolni a tele és a nagylátó lencsék alá.#3: noigen, ahogy haladunk az egyre jobb fotós képességek felé, lassan kiderül, hogy egy s.ggel nem lehet két lovat megülni. Kell a normális markolat, szűrők, stb-stb, és közben olyan messze kerülünk a praktikusan használható TELEFONTÓL, mint Makó Jeruzsálemtől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest