- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Gargouille #1 üzenetére
Gondolkodtam ezen én is, és biztosan van olyan, aki amúgy is venne felsőkategóriás gépet, ezért MI-set vesz (hiszen pl. az Apple fronton már nincs is választási lehetőség); de vannak olyanok is, akik eleve ilyent akarnak. Nem mondanám azt, hogy a növekedés minden egyes illetője ilyen, de a nagyobb részük vélhetően mégis e miatt venne új gépet (iOS alatt nehezebb lenne mérni (ott szinte mindig sok volt a 'van új? akkor vegyünk' típusú vásárló); de x64-es részen talán egyszerűbb: asztali fronton még nincsenek ilyenek, hordozható gépeknél meg elképzelhető, hogy aki eddig AI-t használt, annak jobb/gyorsabb/olcsóbb lesz a helyben számolás, mint a felhős alapú megoldás, így ilyent vett - ugyanakkor még vannak 'régebbi' megoldások is, amik alternatívát jelentenek, így vehettek volna akár ilyent is).
Illetve adódik a másik kérdés is, hogy ez az érdeklődők összes tömegét jelenti-e, vagy még csak most fog elindulni az igazi 'roham'? Itt szerintem az lesz a kérdés, hogy mennyire tudják a gyártók fokozni a hype-ot, és ráerőltetni az emberekre a felesleges funkciók tömkelegét. De nem hiszem, hogy hatalmas tömegek lennének még, akik ilyenre várnak, így elképzelhető, hogy pár hónap után kifulladhat ez a trend (én legalábbis örülnék neki).
Azon kívül a statisztikák csak egy pillanatfelvételek. Nem vizsgálja, hogy volt-e más behatás, nem vizsgálja, hogy egyes emberek miért teszik vagy nem teszik, amit tesznek - csak számolnak, majd utólag megpróbálják megmagyarázni, hogy biztosan e miatt volt. Aztán volt már, hogy nem jött be; most sem lehet ezt kizárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...