- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Bocsánat, elfelejtettem, hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél. Többek között azt is, hogy én milyen VGA-król készült videókat néztem. Ettől függetlenül én még mindig várom a bizonyítékot az RTX 5090D kártyákhoz mellékelt optikai lemezről. De abszolút nincsenek illúzióim, nem fogok ilyet látni. Pontosan tudom, hogy amit írsz, annak körülbelül a negyede lehet igaz. Neked egyszerűen az a lételemed, hogy okosnak tűnj. Az én szemeben a hozzád hasonlók mindig is csak kóklerek lesznek.
-
westlake
félisten
Some GeForce RTX 5090D/5090 users report issues following first driver update
Már van új driver, de ebben (nyilván) nincs megemlítve semmi a "téglásítással" kapcsolatban:
NVIDIA releases GeForce Hotfix 572.24 driver for Valorant and Windows 11 issues
#25: Szerintem a GTX 10-es kártyákhoz még volt. Legalábbis amik 2016-ban jelentek meg.
-
westlake
félisten
Hol élsz te, egy másik galaxisban? Az NVIDIA egyik legokosabb lépése a leak-ek visszaszorításában az volt, hogy megtiltotta(!) a gyártóknak a driver mellékelését CD-n a kártyákhoz! Persze környezettudatos is, de biztosan nem ez volt a fő szempont. Az RTX 2080-amat már úgy vettem, hogy nem volt hozzá driver. Ez több mint 6 évvel ezelőtt volt. De egész nyugodtan mutass az elmúlt hat évből olyan képet/videót/cikket/hírt/bármit, amin ott a CD a VGA mellett.
-
westlake
félisten
válasz
Kajoszbobber #8 üzenetére
Már "megtaláltam" a második nem publikus verziót is, tehát már három verzió "ismert". Először is, aki tesztelő, az az NDA lejárta után nem dobja ki a kártyát és nem is küldi vissza, tehát miért ne frissíthetne confidential verziót publikusra? Frissíthet és frissít is. Másodszor (de ez jóval ritkább) egy mezei felhasználó is hozzájuthatott előbb kártyához, ahogy nem publikus driverhez is. Ők is frissíthettek. Az előbbi két csoport is tele tudja írni az internetet azzal, hogy tönkrement a VGA-ja. Teljesen logikus, hogy akinek az első drivere a 572.16-os, az nem tud mire frissíteni, tehát ezt a csoportot abszolút felesleges megemlíteni, szerintem senki nem rájuk célzott, amikor a hírt írta.
A fenti nem egy Reddit post (alapján íródott).
-
westlake
félisten
Az, hogy nem rendelkeztek a kellő mennyiségű információval, még nem jelenti azt, hogy a hír írója csúsztat. Félreértés ne essék, már jó ideje feláll a szőr a hátamon, amikor Abu irományait olvasom, de ebben az esetben helytálló. Legalábbis a "legfrissebb meghajtó" rész. A negyedik generációs RTX-ekhez (vagyis az 5090-hez és az 5080-hoz) én elve két driverről tudok! A korábbi, amivel a tesztek készültek (571.xx) és későbbi, amit publikusan kiadott az NVIDIA (572.16). Tehát ez eleve két driver, ami pont elég ahhoz, hogy igaz legyen a korábbi állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HBO Max
- Gyúrósok ide!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest