Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• baracsi

tag

Tudom, hogy nem pont a fórum eredeti eszközéhez tartozik, de nincs külön topicja, ezért leírok egy érdekes esetet.

Teljesen újratelepítettem a Windows 10-et (1703-ra nem tudtam frissíteni, mert nem volt elegendő szabad hely) egy Kiano Intelect 8,9" 3G MS-en. Összeszedegettem driver-eket mindenhonnan (más, hasonló eszközökét), de az érintőképernyő furán működött. Több helyen is jelölte az érintést egyujjas érintéskor, kalibrálni sem tudtam.

Írtam a magyarországi support-nak, ők persze azt válaszolták, hogy ez bizony garanciavesztés, meg küldjem el, meg csak fizetős szolgáltatás ellenében... Na mondom persze. Írtam a lengyel supportnak és mit ad isten, elküldték a driver-eket, az összest, Windows 10-hez. Ide feltöltöttem a drivereket: [link]

Remélem nem ördögtől való ilyet kérdezni, de erre az eszközre lehet valahogyan Android-ot tenni (SD kártyára pl.)? Mármint olyat, ahol működik az érintőképernyő, van ennek valami trükkje. Több verziót is feltoltam, ha már egyszer úgysem működött rajta a Windows (most működik minden). Volt, ami egész jól működött, billentyűvel + egérrel, volt WiFi, de az érintőképernyő sosem reagált.

Új hozzászólás Aktív témák