- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Nálam a PowerStrip nem nagyon használ.
-
Mosqu!to
addikt
''Csak egy olyan alaplapban próbáltad ki, de nem volt a tied. Leesett. '' mivan????
az volt a régi gépem. az amit ott irtam h 1000-res athlon, stbstbstbstb.
a vga is az enyém volt, de először csak proci+deszka+ram+táp ment cserére, aztán utólag meg a vga, és van az ami most van. tiszta már? -
dodie
tag
Egyébként nálam is van valami összeférhetetlenség. Nekem Asus a7n-8x alaplapom van, Athlon Xp (166x12), 2x256 Elixir 400 Mhz-es memória és egy Sapphire 9100-as (250/230) videókártya. A karesz csak 6200-at kap, a 8800 helyett, hiszen Pentium 4 alatt ennyit megy, és az sehogy sem jövök rá miért. A létező összes drivert megpróbáltam, de semmi. Van egy sanda gyanúm, miszerint az NForce 2-es alaplapok nem szeretik a 8500=9100-as sorozatot. A haverom kis fos 9000-esét meg beletettem és 7200-at kapok vele. Egyszerűen nem értem. :(
-
DrSoul
őstag
Igen, már más is mondta hogy izé van nálam, próbáltam nagyon sok mindent, de még mindig nem tudom, mi a gond. Majd megpróbálom a Catalyst 3.4-el, lehet, hogy ennyit számit. Még egy dolog: én nem Updateltem a Windows 98SE-met. Mármint ugye format után, miután bejön az internet, egyből automatikusan ipgradelne a Windows, de én nem engedtem.... miért is? :DD
AMúgy nálam a chipset beállítás az 166x9. -
Mosqu!to
addikt
rage3d rulez! sztem az a leg1xübb, és a legprofibbb 1ben. szal be lehet állítani az órajelet, és 1 csomó finomítás is van.
de volt még nekem 1 ''radeon tweek'' nevű progim is.
term mind a 2 csak ATI kártyákhoz jó :) -
_Volkovy_
nagyúr
ezt nem lehetett emailben megírni?:(
-
törölt tag
Ez engem is érdekelne!
-
dodie
tag
És Ati Radeonokra melyik a legjobb freeware tuningprogi? Előre is köszi. Azt se bánnám, ha valaki egy jó linket tudna adni. Köszi
-
DrSoul
őstag
Srácok! De az hogy lehet, hogy a kártyámmal (alapon 6200 pont 3DMark2001SE), ha próbálok állítani a frekvencián (csak keveset, 10Mhz-et), akkor alacsonyabb eredményt kapok ? (5700 pont körül)
Konfig: Radeon 8500LE 250/230 4 ns; ASUS A7N8X; 2x256Mb Hynix Pc2700 DDR; -
AttackR
tag
lol! Jó voltam! :C
-
AttackR
tag
Power strip
-
_Volkovy_
nagyúr
coolbits.reg file-t megkeresed,elindítod,és behozza a driverben a tuning fület.kell ennél több?
-
dodie
tag
Szevasztok! A PowerStrip-en kívül milyen jó ingyenes, korlátlan napig használható tuningprogi van? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest