- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
válasz
velizare #1034 üzenetére
Hát én magamból indultam ki, hogy tudom mi kell nekem, és nem fönt nézelődök. Ezért általában egy valami kell, és azt szeretném gyorsan letölteni. Nem baj, azért van ahol csak néhe veszik észre és rúgnak ki, de akkor nem fix IP rulez
és van ahol engedik.
Átlag DC-s ha látja, hogy jön valami 60-al (512 ADSL) akkor lehet nem kezd mást tölteni. Bár ki tudja... Sok a kretén.
Na mindegy, csak érdekelt a háttér hogy miért nem lehet. -
gergod
tag
Nem mindegy, hogy reggel berakok letöltésre 10 db (legális khm..) filmet 10 embertől, vagy 1db filmet 10 embertől? Ugyanazt a slot számot használom fel, csak így gyorsabban lejön 1 db.
Szerintem a letöltendő adatmennyiség konstans. Ha én 20 file-t akarok letölteni, akkor mindegy az, hogy 20 embertől 2 kbyte/sec-el töltöm egyszerre a 20 file-t, vagy egyesével a file-okat de 60 kbyte/sec-el töltöm ugyanattól a 20 embertől. Így legalább a már letöltöttet lehet használni.
El kéne ezen gondolkodni.... -
gergod
tag
Sziasztok!
Miért tiltja sok hub a többszálú klienst, pl Strong DC????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest