Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shabbarulez

őstag

válasz Jégkokó #1893 üzenetére

Pedig a Tv2 e miatt tuti szívózott az elmúlt hetek során, pl. a Borda.ca-n töröltették a teljes Tv2-es tartalmat miután megfenyegették az oldal üzemeltetőit hogy feljelentik őket. És persze ezt csak azóta csinálják amióta fizetőssé tették a saját oldalukon a video letöltést így már zavarja őket az ingyenes tartalom, addig míg nem láttak ebben üzletet addig tetszett nekik az ingyenreklám. Persze nem tudom a két dolognak van-e bármi köze egymáshoz az viszont tuti hogy Tv2-ből kinézhető egy ilyen fajta hozzállás.

A másik az FTP és annak elég nyomulós reklámja(legalábbis én ezt hallottam róla, személyszerint lassan 2 év felhagytam magyar DC-vel mert ami ott folyt az röhejes) bizonyára felkelthette egyes szerver érdeklődését is. A tegnapi leállásnak azért elég szépen van nyoma a magyar netforgalomban. Pl. Interwarenél van egy közel fél gigabites esés, ami gyanítom az FTP deaktiválódásának következménye, ez is azért jól mutatja nem kicsiben nyomhatták az ipart.

Te a teljes bix forgalomban is erős nyoma van a hub elérhetetlenné válásának, elég látványos forgalmi lyuk látható a tegnapi nap során. Összevetve azonos időszakkal az előző nap során van ahol ~2Gbps-es differencia is látható.

Új hozzászólás Aktív témák