- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dr. Akula #32 üzenetére
Minden vga-nak követelménye, hogy beférjen a házba, a 4090 meg akkora, hogy szerintem nincs is akkora itx ház, amibe beférne. De az a te hülyeséged, ha valaki a minimumnál többet szeretne, akkor csak a legerősebb megoldás létezik, közte meg semmi. Aki itx-ben gondolkodik, tudni fogja, hogy a 4090 nem fér bele, így vagy a vga lesz más vagy nem itx-ben gondolkodik tovább, esetleg épített folyadékhűtéssel megoldható, de akkor házon kívül kell lennie a radiátornak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Szerintem aki épít gépet, azok közt több használ dvga-t. Illetve ezzel az elgondolásoddal az a gond, hogy a vga piac szinte minden szereplője erősebb, mint a leggyorsabb apu, így sokaknak nem alternatíva. Itx házba csúcs teljesítményt meg max az elvetemültek próbálják összehozni, mert hűtés és hang szempontjából nagyon kompromisszumos, az ár lényegtelen, aki milliós gépet akar. De ha ez a vágyad akkor lehet 4090 fe és épített folyadékhűtés, a radiátort meg el lehet helyezni házon kívül, úgy hogy ne lehessen látni, így szinte minden házba beleférne.
-
DonToni
aktív tag
Mit szeretnél tenni egy 5,25-ös helyre?
Én régebben venti vezérlőket tettem, de amióta egy alaplapról lehet vezérleni kb. bármennyit, azóta (számomra) felesleges.
ODD? idejét nem tudom mikor használtam már... (ha mégis kéne, van külső, usb-s)
Kijelző? akkor már legalább 2db hely kéne, hogy értelmes méretű legyen.. az meg ITX házakban végkép értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HP notebook topic
- Óra topik
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest