- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
hodostamas #2165 üzenetére
Pöpecc
Az öntvény rácsot ledrótkefézed, a pihentető acél rácsot meg, lemosod forró vízzel és joccakát.Más kérdés, nincs valakinek valami jó receptje grillkolbász készítêsehez.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
hodostamas #2163 üzenetére
Milyen ❓
Én nem szoktam vacakolni a sutőráccsal, persze a legelső sütés előtt érdemes kiégetni. Amikor használom, a sütés végén ledrótkefézem és kész. Ha nagyon unom magam akkor, forró ultrás vízzel lemosom.
Pont most alakítom át a félkész smokit grillreKét hét múlva utcabál lesz nálunk, úgy döntöttem hogy kigurítom a nagyvasat és grillezés egy jóízűt.
De lehet hogy csak a miniont teszem ki, magam mellé -
eldoble
aktív tag
válasz
hodostamas #2156 üzenetére
Nekem van gázgrillem is meg faszanes is, a gázgrill azért jó mert a családnak egy gyors vacsorát is össze tudsz dobni egy sima hétköznap is, mert nem kell sok mellékes meló a faszenes meg hétvégén a grillezés minden örömével, zamatával.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
hodostamas #2154 üzenetére
Ha nincsenek nagy igények és nem zavar senkit a "füst" akkor egy ehhez hasonló faszenes grillkocsi val jól jársz. 4 - 6 főre elég és szinte minden elkészíthető benne. Egy hasonló füstölő dobozzal még ízletesebbé teheted az ételt
De olvas vissza mert már egy két forumtárs vett hasonló grillkocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest