Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
A topic zárható, a64 mellett döntöttem.nyáron melózom, mostani cuccaim eladása folyamatban, nyár végén veszek barebonét, addig meg legalább nem kockulok
-
SQX_Barto
addikt
egy viszonylag állandó barebone-t akarok, ami a mostani játékokhoz nagyon jó, barebonéban csak az azonos foglalatu proci órajellel és az AGP-s vga-val tudok variálni, meg a memóriával, mert barebonét nem akarok majd cserélni sztem.
tehát a kérdésem a64 vagy p4?eléggé az amd vonal a szimpibb meg ez a ht már nagyon nesze semmi fogd meg jól dolognak tűnik...
Tehát a kérdés adott... -
SQX_Barto
addikt
kezdek nagyon vacilálni az a64 és a p4 HT között...
azt hiszem segítséget kérek
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Bővebben: linkEz legyen up.Én is ilyet szeretnék
csak drága
-
-Philip-
tag
Lehet, hogy 3,06-os HT-s procit olcsóbban kapsz az 533-as FSB miatt...
-
hunt3r
csendes tag
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=181809
esetleg ha erdekel keress meg. hangsulyozom a proci hiba nelkul uzemel. -
detroitrw
addikt
válasz
SQX_Barto #13 üzenetére
Hát szerintem egy alkalmazásnál nem nagyon van külömbség a HT és a nem HT-s P4 között
Leginkább ott jön ki ez a funkció amikor egyszerre több alkalmazást használsz
Pl. P4 2.6 HT-m van és gond nélkül játszok a colin 05-el miközbe videót kódolok
ja és a videó kódolás csak minimálisan tart tovább mintha csak az futna egyedül
Na ezt HT nélkül ill. egy AMD /hasonló kategóriás/ nem tudná megtenni!!! -
Bordács
aktív tag
válasz
FragMaster #15 üzenetére
Még annyit tennék hozzá,hogy a HT csak az ezt támogató application programoknál ''üzemel'', rendszerfolymatokban nem ''kapcsolható'' be.
De ezeknél sokat gyorsit (pl.explorerben,iexplorerben,Office programokban stb)
Bordács -
FragMaster
addikt
még a kétmagos procik sem teljesítenek 200%-on
a ht csak arra jó, hogy ha multitaskels vagyis többmindent csinálsz egyszerre azt valamivel hatékonyabban és gyorsabban hajtsa végre a proci
fel -
ronson
őstag
válasz
SQX_Barto #11 üzenetére
én régen valami promós kiadványba olvastam hogy a több szál arra jó pl hogyha filmet nézel, a netről töltesz, videót kódolsz egyszerre akkor ugyanazon órajelen a HT-s proci kb 25%-al gyorsabban végez a kódolással.
Én most vettem HT-nélküli P4-et de PL 3dmarkba semmivel se ad kevesebb pontot mint az ugyanolyan ht-s procival szerelt konfigra
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
válasz
FragMaster #8 üzenetére
Az Intel Hyper-Threading technológiájával a processzor két szálat (szoftverprogram-részt) hajt végre párhuzamosan - így a szoftver hatékonyabban fut, és eredményesebben használható a párhuzamos feladatokhoz
ez majdnem azt jelenti, hogy dupla olyan gyors a proci, mint ahány MHz?
Nem feltétlen 2.4es proci kell!
Nekem a lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam. -
PLacc
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Össze akarok rakni olcsón egy p4es barebone-tés a HT fontos lenne, de minél kevesebbet akarok költeni a procira, akinek van eladó, szóljon!
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest