Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
nyuzoka
aktív tag
találtam zárható
-
nyuzoka
aktív tag
Most nincs pénzem de azért up
-
Virág et.
senior tag
A nevezett Asrock cuccért nem sokkal töbet gondoltam, mint 7e....szerintem meg tudunk egyezni, ha még szükséged van alaplapra
-
Virág et.
senior tag
Most akkor nem értem: csak alaplapot akarsz 7000-ért venni, vagy procival együtt? mert az P4-ből nem biztos, hogy sikerülni fog...
Alaplapot viszont talán tudok 7e körül...
[Szerkesztve] -
nyuzoka
aktív tag
Up
p4 -ből esetleg mercury azok olcsók...
de más is jöhet ha jó az ajánlat akkor kilépek a 7000pénz-bő
[Szerkesztve] -
Virág et.
senior tag
Nekem van egy Asrock P4i65GV eladó (intel 865GV chipset, Socket 478, FSB 800/533/400 MHz, 2xDDR slot, dual channel, 3PCI/1AGI slot (AGP8X/4X compatible), integrált Intel Extreme Graphics 2 VGA, 2x serial ATA, 2x IDE, 6 db USB2.0 a hátlapon)
[link]
Dobozát nem biztos, hogy megtalálom, de a többi vacka valószínűleg meglesz. 1 hónap garanciát vállalok rá (emlékeim szerint Ramiris-es és még garos, de fogalmam sincs hol lehet a papírja
).
Esetleg egy Celeron 2.66GHz/533 is akad hozzá, de ezt még meg kellene gondolnom.
árakat nem néztem még, ajánlj te valamit (addig én meg jóól körülnézek mennyit érhetnek)
[Szerkesztve] -
nyuzoka
aktív tag
Up
-
nyuzoka
aktív tag
Up
-
mexel
veterán
A lap neve Xcel2000, és Slot1 és Socket 370 tokozás is van rajta. De most néztem, hogy AT tápcsati nincs rajta csak ATX.
De a lapot visszavonom az eldási listáról (mégsem eladó), mert tegnap egy haver megkért amikor beszéltem róla, hogy adjam kölcsön kipróbálni letöltő gépnek. Amíg kipróbálja, addig nem eladó.
Bocsi -
mexel
veterán
Van egy fullintegrált microat/atx asszem inteles lap, meg benne vmi 366 celeroncs hűtővel,és 64mb sd.
-
nyuzoka
aktív tag
mégmindig
-
KINKY_007
aktív tag
Egy drágább, de minőségi megoldás a lapnak: ASUS P4P800-VM, dobozában, 16e.
-
knajf
senior tag
hátlap nélkül gar nélkül egy lga775ös prescott readys 800as asrock lap
integrált vga lan hang
érdekel? 6k! -
nyuzoka
aktív tag
minél kisebb annál jobb.
az árral is ugyanez a helyzet.
lehetőli intel legyen
és legyen full integrált!
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor az érdekelne

).