Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee #170677 üzenetére
Na, ez a Dorko lesz végül. 42-es maxra húzott csattal volt jó, inkább a 41-est választottam. Majd jövő héten hozom el valamikor, mert közben eszembe jutott, hogy unokatesóm itt dolgozik, tud még 10%-ot intézni rá. Azt mondta bármi van vele, 1 évig cserélik, szóval így be merem vállalni. Majd mondom a tapasztalatokat vele.
-
válasz
Toobee #170677 üzenetére
a többit nem ismerem, de a Force-t (még más színben, de gyakorlatilag ugyan ez a modell volt) egyszer felpróbáltam, majd megköszöntem és otthagytam
a Shimano-nál arra számíts, hogy fél-egy számmal nagyobbat kell rendelni, mint amit hordasz - cserébe pl széles és magas rüszt is elfér benne. a másik oldalra záródó tépőzár nem hagy ugyan a marketing szerint pressure point-ot a lábfej egyik oldalán, de cserébe a tépőzár beleér a hajtókarba, és lecsiszolja a festéket.... ezzel óvatosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Call of Duty: Warzone
- Gyúrósok ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest