- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
fpeter07 #31036 üzenetére
Ha van célszerszámod hozzá, akkor az egyikkel aléfeszítesz a külsőnek, kiakasztod az egyik külőhöz, a másik ilyen kis eszközzel meg az aláfeszített cucc mellé ismételten aléfeszítel, és végighúzod a peremmentén, lehet kicsit nehezen fog megindulni, de utána már könnyen lejön, ha egy szer megindul.
Felrakni én úgy szoktam, hog belsőbe fúlyok egy kis levegőt, csak annyit, hogy legyen valamennyi tartása, azután belsőt beleteszem a külsőbe, szelepet beillesztem a felnibe, aztán a szeleptől indulva körbe beledugdosom a külső peremét a felnibe egyik oldalon, aztán jön a másik oldal szintén szeleptől indulva, itt amikor már csak kicsi rész van, amit a helyére kell pakolni, azzal általában kell kicsit szenvedni, (főleg ha SUN felnid van)
Levételnél és felrakásnál is ügyelj rá hogy ne sértsd meg a belsőt !
Ha helyére pattant a külső kicsit fúlyok még bele, aztán megpattogtatom a földön óvatosan, hogy biztos ami biztos alapon helyére menjen a belső, nehogy valahol be legyen csípödve.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest