Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz lanszelot #7769 üzenetére

Ma reggel végre jobban ráértem, és megnéztem, és igazam volt :D
    A hosting szolgáltatód a szar. Az egyik videó 85 kbyte, a másik 10 mbyte. És döbbenet, de a 10 mbyte-os videó kiszolgálása gyakorlatilag kifog az esetek többségében a garázs hostingon (nálam pl. most azóta képtelen vagyok letölteni a videót, pedig bizonyításképpen feldobtam volna Azure Storage-ba), mióta írom ezt a hosszú választ. ;]
    Ez megmagyarázza azt is, hogy van akinek, és van amikor működik (pláne, ha egyszer be is cachelte a böngészője). Mert olyankor a garázs hostingnál éppen megy az internet, éppen működik a Józsi lába mellett lévő Intel Pentium I-es szervernek kinevezett gép.
    Máskor meg lemegy az áram a garázsban, Józsi véletlenül belerúg a 20 éves gépbe a lábánál, olyankor meg a 10 mbyte-os videó kiszolgálása meghaladja a garázs hosting képességeit.
    Könyörgök, ne legyél hülye, töltsd fel felhőbe (Azure Storage, vagy AWS S3 vagy Google Cloud Storage) és hidd el, amellett, hogy ingyenes, még csodát is fogsz látni, hogy jéé működni fog a nagy videód is :) :K
    Sőt mi több, a normális felhős hosztingok használatával egy csomó szívástól, megmagyarázhatatlan furaságtól meg fogod kímélni magad, és így mindenki mást is. :Y

Új hozzászólás Aktív témák