Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Ma reggel végre jobban ráértem, és megnéztem, és igazam volt

A hosting szolgáltatód a szar. Az egyik videó 85 kbyte, a másik 10 mbyte. És döbbenet, de a 10 mbyte-os videó kiszolgálása gyakorlatilag kifog az esetek többségében a garázs hostingon (nálam pl. most azóta képtelen vagyok letölteni a videót, pedig bizonyításképpen feldobtam volna Azure Storage-ba), mióta írom ezt a hosszú választ.
Ez megmagyarázza azt is, hogy van akinek, és van amikor működik (pláne, ha egyszer be is cachelte a böngészője). Mert olyankor a garázs hostingnál éppen megy az internet, éppen működik a Józsi lába mellett lévő Intel Pentium I-es szervernek kinevezett gép.
Máskor meg lemegy az áram a garázsban, Józsi véletlenül belerúg a 20 éves gépbe a lábánál, olyankor meg a 10 mbyte-os videó kiszolgálása meghaladja a garázs hosting képességeit.
Könyörgök, ne legyél hülye, töltsd fel felhőbe (Azure Storage, vagy AWS S3 vagy Google Cloud Storage) és hidd el, amellett, hogy ingyenes, még csodát is fogsz látni, hogy jéé működni fog a nagy videód is
Sőt mi több, a normális felhős hosztingok használatával egy csomó szívástól, megmagyarázhatatlan furaságtól meg fogod kímélni magad, és így mindenki mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő