Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Android szakmai topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Értem. Köszi.
Nem használunk CMS t.
Majd a kolléga megcsinálja mert én nem férek hozzá annyira..Van valami módszer mi alapján kell megadni koordinátákat h pontosan el legyen helyezve a radar réteg? Pl ha ilyen réteget helyezek rá http://pljusak.com/1_radar/bilosi_radar.gif?nocache , mi alapján tudom h jó helyen van? -
cidalain
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocs, ugyanezt elmondtam neki 16 hozzászólással ezelőtt.
CMS e van, és a tartalomfeltöltéskor bevágta a konkrét másik működő HTML-t.
Idáig már eljutottunk.Eddig az én mondandóm is értelmes volt, lényegét tekintve ugyanaz mint a tied.
"Ezeket javítsd ki első körben, így még lesz is esélyed rá, hogy bármi script működjön." Ez ugyanúgy nem értelmes, mert ahogy leveszem, ő nem fejlesztő, a forráshoz nem tud nyúlni, lövése sincs mit és hogyan javítson.
A kérdés: hogy tudja feltölteni az anyagot, hogy ne legyen trágya a kód, és működjön is.
Nem tudjuk milyen CMS, nem is tudja hogy tudja megállapítani.Ezután hogy konkrétan mit csináljon, és hogyan azt te sem tudod megmondani.
Asszem körbeértünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem használunk CMS t.
Majd a kolléga megcsinálja mert én nem férek hozzá annyira..Van valami módszer mi alapján kell megadni koordinátákat h pontosan el legyen helyezve a radar réteg? Pl ha ilyen réteget helyezek rá http://pljusak.com/1_radar/bilosi_radar.gif?nocache , mi alapján tudom h jó helyen van?