- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz
Ferdzsoo #1220 üzenetére
Nem, nem tévedsz. :-)
Ez általában úgy szokott menni, hogy ha nem értesz a szerkesztéséhez, akkor belinkelsz pár képet a szerkesztő topikba és az oda látogató "másterek" megszakétik neked.Azt azért jó, ha tudod, hogy fényképből nagyon nehéz és időigényes rajzfilmszerű képet csinálni. Nem szeretik, én sem szeretem.
Szóval nézz valami olyan képet, amit nem kell sokat szerkesztgetni. Képkeresésben is szokott a nagyérdemű segíteni.De szvsz ne ide, hanem a másik topikba kérd, az látogatottabb...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #1219 üzenetére
Tudom le leszek hurrogva, de honnan szedjek gif-et ha csak jpg-m van?
5-ször elolvastam a feltételeket, (az más dolog hogy azt sem értem mi van oda leírva, mert aki nem szerkesztett még képet annak kb foggalma sincs róla mik azok a hieroglifák.) hogy hogyan kell kinéznie, de nem tudom olyanra megcsinálni és ha jól értetem ezért nyílt ez a topik hogy segítsenek. Vagy tévedek?
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest