Hirdetés
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
hmmm
ne mondd hogy szerinted egy 19es CRT monitort 800x600ban a legjobb járatni.
mert a nőszemély válltig azt mondta nekem hogy én fogok megvakulni ő meg 150évig fog jól látni csak emrt ő lóméretű ikonokat néz.
ezeket a tévhiteket szerettem volna megtudni meg stb...
tudod sokan megveszik a monitort hazaviszik nagynehezen rákötik gépre és az első képet amit meglátnak azt használják életük végéig.
án aki meg segíteni akartam 1 lánynak neten keresztül engem hordott le hogy én nem értek hozzá mert a 19es monitornak 800x600ban a legjobb a képe meg úgy nem fog megvakulni.
hát szerintem én tovább fogom bírni mint ő már szegény így is szemüveges nekem meg 10év jó sok óra számítógéphasználat után sem fáj a szemem
akkor most nekem van igazam?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi