Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Mi mindent próbáltál ki? Nekem is volt hasonló, hogy reklámablakokat dobott ki a szemét. A system32 könyvtárban kéne kerestetni AVG Anti-spyware-el v. AVG Free-vel, és nem árt egy Hijackthis-t letölteni!
Plusz ha találsz manuálisan system32 v. system könyvtárban zagyva nevű fájlokat (pl.: cbxyyyx.dll), akkor azt jó ha törlöd (hacsak nem ír ki mellé a szövegbuborék, mikor rámész vmi ismerős alkalmazásnevet)... -
zvaragabor
senior tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Internet Explorerben lehet asszem blokkolni az előugrókat. Eszközök > Internet beállítások > Adatvédelem fül > Előugró ablakok tiltása.
Esetleg állj át Firefoxra. Fényévekkel biztonságosabb, jobb a popub blokkolója, sőt, még külön föl is lehet telepíteni hozzá egyet, ami még job. AdBlock Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest