- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
guest
veterán
ha ide írtok az is oké!!!
-
guest
veterán
Hi!!! Nekem most úgy kéne 1 voodoo 5 5500 pci card mint 1 falat kenyér.Na nem vagyok egészen elfogult 3dfx rajongó de a jelen configom 3dfx után kiált!Ugye ami 3dfx-éket illeti nem épp az fps-re másztak rá keményen és nem kértek horribilis árakat a (csődbe is mentek) de a compatibilitással és a minőséggel mindig ott voltak a szeren.Ami azt illeti tök mind1 volt milyen gépbe csűrted a 3dfx kártyádat mert az úgyis leadta amit tudott(nem a procira terhelt rá mindent mint a többi vga-card).Nálam a probléma abban leledzik hogy a chipset nem épp multimédiabarát(sis 5595)de full support.A 3d-s teljesítmény pedig majd kiderül hogy mit hozhat ki egy voodoo 5 5500 a configomból.mostani 400-as celeronnal de majd cserélem 1ghz-re.Aki tud ilyen már antik darabnak számító voodoo 5 5500 -ast hangsúlyoznám PCI-t az feltétlenül írjon nekem a gamespy@freemail.hu-ra.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest