- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Hol lehet megtekinteni a kékhalál naplót?
-
sutyesz96
őstag
Kiderült hogy nincs semmiféle driver, hardver, stb probléma.
Azt nem raktam hozzá hogy a kékhalál csak egy bizonyos helyen fordul elő. Egy könyvtárban mikor elkezdek torrentezni, 4-5 percre rá kékhalál. Azóta semmi, bárhol máshol van a gép, bármit csinálok vele, semmi.
Szóval egyszerűen szerintem ez csak egy védelem a könyvtárnak, hogy ilyen módon "kisütik" a gépem ha túl sok adatforgalmat generálok nekik.
Vagy nem tudom, másra nem tudok gondolni. Lehetséges ez egyáltalán?
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok
Kékhalálozok azzal a hibaüzenettel hogy bad_pool_caller. Gondolom számotokra ismerős lehet a dolog, de én nem jövök rá mi lehet a hiba forrása.
Jelenleg úgy veszem észre, minden egyes torrent letöltés után egy 4-5 percre kidobja ezt.
Nagyjából 1 hónapos laptoprol van szó, tehát nem tartom valószínűnek a HDD elhalálozást, vagy bármi egyebet.Szerintetek van rá valami megoldás? Mitől lehet ez?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő