- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
válasz
KovácsGéza #170 üzenetére
Magadban semmi féleképpen ne tegyél kárt, nem ér annyit az egész!
Igaz én nem értek ehhez a témához, de pár dolgot tanácsolhatok.
Azt írtad, hogy csak netezés közben jön elő a ''kékség''.
Próbálj egy olyat, hogy csökkentett módban indítsd újra a gépet és csinálj egy alapos vírus ill. spam meg nem tudom, milyen védekező programjaid vannak még fent, szal tolj végig mindegyikkel egy keresést. Ha nem talál semmit ,akkor nem tudom a további lépéseket.
Ezekkel nem vesztes semmit.
de majd jönnek az okosak, és majd megmondják mi lehet a gond.
Üdv.: Szumoo
[Szerkesztve] -
-
szumoo
senior tag
A ramokat majd csak szvsz hétvégén fogom próbálgatni egyesével.
A bios frissítést én merem elvállalni!
Lehet majd vkit megkérek rá!
Azért köszönöm a segítséget!
Szumoo
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Megcsináltam a memtestet. Majdnem egy órát ment. Feltötlöttem a képet amit csináltam róla!
Kérem a véleményeket. [link]
Üdv.: Szumoo -
szumoo
senior tag
Szia.
Megmondom őszintén az új rammal még nem nyomtam memtestet.
A lapra felakarok rakni egy újabb biost, mert 2003-as van fenn, de sokan azt mondják, csak akkor rakjak újat, ha kompatibilitási problémám van.
Mostanában nem csinált ilyesmit (kopp-kopp-kopp) és remélem mostmár nem is fog!
Üdv.: Szumoo -
szumoo
senior tag
Tiszteletem.
Az történt velem régebben és megint nemrég, hogy a gép egyszercsak kékhalálozik és a fizikai memóriával van vmi baja és elkezdi listázni!
Egyszersem vártam meg a lista végét, hanem kapásból reset. Reset után megint minden oks volt. Régen két szutyok 256-os 400-as ramom volt és velük elég gyakran csinálta.
Volt memtest is és error-ból volt szépszámmal!
Ez még annyira nem gond, mert elpaszoltam őket.Most két 512-es 400-as A-Data ram van a gépben. És vmelyik héten megint előjött ez a kék képernyős fizikai memória számlálós téma. Azóta megint semmi (kopp-kopp-kopp)
Szerintetek mi lehet a gond?
Gépem adatoknál! Gondolkodtam már egy lap bios frissen, de nem merem bevállalni!
Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv.: Szumoo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest