- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #862 üzenetére
köszi szépen
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #860 üzenetére
Asus P5QL/EPU Motherboard
-
Cooler96
aktív tag
Üdv.
korábban már írtam,Fire/soul és azt javasoltad/tátok hogy legyen megszüntetve a tuning.most alapjáraton van a gép,letöltöttem a blue screen viewer-t,amiből megtudtam hogy egy ún.VIA HD ADeck program(audio driver)miatt volt az összes összeomlás.mit tegyek?
a választ előre is köszönöm.
Cooler.
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #821 üzenetére
Köszi a választ letöröltem a tune up-ot meg a hyperdesket is nincs semmi tématuning meg egyéb csak a jó öreg xp kinézet
akkor a game-mel nincs baja? hálás vagyok a válaszért
-
Cooler96
aktív tag
Kedves tagok!
Következő a problémám:nemrég vettem egy gépet(intel dual core e8400,nvidia gts250,2 gb ram,500 gb winchester)és amióta megvan(dec.26.)9 (hacsak nem több) kék halálom volt.A gépen windows xp service pack 3 fut.Minden új játékot letöröltem róla,most egy sincs rajta kivéve a call of duty modern warfare 2.a mai halál pl oan volt,hogy browser,mediaplayer,tcm,meg a game maga megnyitva és egyszer hirtelen kékhalál.lehet h nem fontos de a gépre rá van rakva a hyperdesk:http://hyperdesk.com/ nevű "téma",a tune up utilities 2009 és nod32 van rajta.nem tudok vele mit csinálni és már nagyon idegesít.a segítséget(ha van)előre is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest