- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca29
csendes tag
válasz
800.henrik #2754 üzenetére
Gainward ATi Radeon HD4870 512MB DDR5 Golden Sample a videokártya.
-
laca29
csendes tag
Egy újabb probléma bios frissités egy régebbi procival, fel lett telepitve egy cpu z de a bekapcsolásánál a képernyő beremegett, addig stabilan működött. Most arra gyanakszunk, hogy kevés lesz a chieftec 550w os tápegység, nem vesz e fel sok áramot a videokártya meg a proci együtt, mivel kivettük a 512mb videokártyát és egy gagyit tettünk bele azzal gond nélkül ment a cpu z több órát fagyás vagy képernyőremegés nélkül.
-
laca29
csendes tag
válasz
#10726912 #2729 üzenetére
A memóriák letesztelve azok jók 800mhz 2*2gb, de leirom a teljes történést azzal kezdődött, hogy a gép 5 percenként leállt, vagy lapjáraton ment de ha bekapcsoltunk egy dirt 3 at azonnal mágállt és újraindult, tettünk bele egy e5400 at azzal gond nélkül megy nem kapcsol le igaz lassabb is de lehet vele játszani is vhogy a videokártya vmi 512ddr5 van benn nem tudom pontosan a nevét, vettem egy q9300 at arra gyanakodva hogy az e8400 a szar de bekapcsol a gép felismeri a procit de nem tudott elindulni a win7 kékhalál, fel akartuk újra telepiteni a win7 et de pár százalék telepités és kékhalál. Vmi tanács hol keressük a hibát?
-
laca29
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #2727 üzenetére
Elvileg támogatja.
-
laca29
csendes tag
Sziasztok
Vki tudna segiteni, asus p5qe alaplapban tegnap cseréltünk procit kétmagos (e8400) meghalt vettem helyette egy q9300 indulás után kékhalál, próbáltam újratelepiteni közben is kékhalál vista amit akartam visszatelepiteni
mim lehet az oka ami miatt megáll?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest