- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
Szia!
Ugyan ez van nálam is. Sok fórumot olvasok a dolog miatt.
Most találtam egy újabb tippet, egyik srác azt írta hogy két Audio driver-t talált az eszközkezelőben. Letiltotta az egyiket, és megszűnt a hiba. Nálam is kettő fut, egy High Definiton Audio hangeszköz, és egy VIA High Definition Audio. Letiltom, hátha nekem is ez a gond.
Sokan azt írják még, hogy az Energiagazdálkodási beállításoknál kapcsoljunk mindent ki, vagy állítsuk SOHA állásba. Merevlemeznél, hibernáció, stb, mindenhol. Ezt még egyelőre hagyom, hátha az audio probléma áll fent.
Illetve letöröltem az előző NVIDIA drivert, rakok egy frissebbet, hátha.
Nem értem, 2 éve ugyanez a konfigom, teljesen hibátlanul futott a gép, erre az utóbbi 2-3 hónapban mindig felüti a fejét ez a hiba...
Múlt héten újrapasztáztam a procimat, mert eléggé melegedett, ez megszüntette a hibát, órákig játszottam, nem jött a hiba. Pénteken elutaztam hétvégére, kikapcsoltam a gépet, majd ma bekapcsoltam pár órája, elindítottam egy játékot, rögtön jött a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest