Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Én is nemrég cseréltem le egy Gaggia Carezza-t egy használt Saeco Odea Go-ra. 27-ért vettem, kicseréltetem benne pár tömítést, megtisztítottam a központi egységet stb., bezsíroztam, ahol kellett. Remélem, jó pár évig működni fog. Alkatrész van hozzá dögivel. Nem lehet vele annyit ügyeskedni, mint egy karos modellel, de nem csinál rossz kávét ez sem.
-
lagoon79
tag
válasz
Baaraanz
üzenetére
figyelj, lehet felújított automatát is kapni, nálam például egy ilyen muzsikál már elég régen. ha megbízható helyről veszed és szerencséd van, akkor sokáig kiszolgál.
sajnos több ellenpéldát is hallani innen a fórumról, miszerint hamar beadják a kulcsot egyeseknél. de ha ezt a vonalat preferálod, akkor ezt a rizikót vállalni kell. cserébe viszont egy kis odafigyeléssel, jó alapanyag választással és megfelelő beállítással "eszpresszóközeli" élményben lehet részed.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest