Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Speeedfire #531 üzenetére

Aha, csak kár, hogy még az egyik legalapvetőbb funkció, a törlés sem működik a kódodban... :U

Meg egyébként én nem sok hasonlóságot vélek felfedezni a kettő között.
    Ilyenek nálam nincsenek: $(this).parent().children('.row:first') - ebben eleve felesleges logikai csavar van - ha te az adott elem közvetlen szülőjének "közvetlen" gyermekét keresed, akkor magyarul a testvérelemére vagy kíváncsi. Ilyen nálam pl. úgy van megoldva, hogy a klónozó "gomb" előtti közvetlen elemet klónozom, egy egyszerű .prev() hívással - úgy tűnt, pont ez a célod. A .closest() nyomatása meg itt szerintem szintén nem egy túl biztonságos és általános megoldás - honnan tudod, hogy mondjuk közben máshonnan nem szúrsz be egy elemet. Nálam a kerülő megoldás erre az, hogy a törlésre szolgáló "gomb" eleve a törlendő elem egyik gyerekeleme, így azt nagyobb eséllyel találom el, hogy mi is a cél.

Azért annak külön örülök, hogy ezek szerint feleslegesen csesztem el az időt, hogy összehozzak neked valami átlátható és viszonylag általános jellegű kódot... (Mondjuk arra is figyeltem, hogy azért a felülete emberi szemmel értelmezhető legyen, hogy milyen célt is szolgál (lásd pl. ikonok).)
    Annyiból mondjuk mindenképp tanulságos az ilyen eset, hogy az ember feleslegesen ne áldozzon a drága idejéből másra, mert lehet, hogy a semmiért szarakodik és kódolgat a nagy segítő szándékával.

Új hozzászólás Aktív témák