Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Aha, csak kár, hogy még az egyik legalapvetőbb funkció, a törlés sem működik a kódodban...

Meg egyébként én nem sok hasonlóságot vélek felfedezni a kettő között.
Ilyenek nálam nincsenek: $(this).parent().children('.row:first') - ebben eleve felesleges logikai csavar van - ha te az adott elem közvetlen szülőjének "közvetlen" gyermekét keresed, akkor magyarul a testvérelemére vagy kíváncsi. Ilyen nálam pl. úgy van megoldva, hogy a klónozó "gomb" előtti közvetlen elemet klónozom, egy egyszerű .prev() hívással - úgy tűnt, pont ez a célod. A .closest() nyomatása meg itt szerintem szintén nem egy túl biztonságos és általános megoldás - honnan tudod, hogy mondjuk közben máshonnan nem szúrsz be egy elemet. Nálam a kerülő megoldás erre az, hogy a törlésre szolgáló "gomb" eleve a törlendő elem egyik gyerekeleme, így azt nagyobb eséllyel találom el, hogy mi is a cél.Azért annak külön örülök, hogy ezek szerint feleslegesen csesztem el az időt, hogy összehozzak neked valami átlátható és viszonylag általános jellegű kódot... (Mondjuk arra is figyeltem, hogy azért a felülete emberi szemmel értelmezhető legyen, hogy milyen célt is szolgál (lásd pl. ikonok).)
Annyiból mondjuk mindenképp tanulságos az ilyen eset, hogy az ember feleslegesen ne áldozzon a drága idejéből másra, mert lehet, hogy a semmiért szarakodik és kódolgat a nagy segítő szándékával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Lightyear - befektetési app
- Tőzsde és gazdaság
- Black Myth: Wukong
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő