Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Remélem hogy a többség esetében ez az igaz! (akinél nem vessen magára...)
emvy: én sohasem értettem hogy lehet egy féléves anyagból pár nap alatt vizsga érett tudást összeszedni? Amikor van jegyzet, PP bemutató, meg irodalom. 1x végigolvasni is elég, nem megtanulni.

Akkoriban nem volt még katalógus meg jelenléti ív?Jim-Y: 350e a kezdő fizetés? ...és még sírnak hogy jaj mire elég!?

Mi az a munka ami egy cégnél ér annyit, hogy ilyen kezdő(!) fizetéssel alkalmazzon embert? Nyilván nem is egyet.Tapsi: jó!
Miért nem baj egy mérnöknél ha lusta?H A M M E R: örülök hogy írtál! A hozzászólásod nagyon informatív számomra.
-
skoda12
aktív tag
A fő vonal a Java SE, de ez függ a projekttől is, amit éppen kap az ember, így néha Java EE-s dolgokkal is kell foglalkozni.
A hirdetéseket nyílván azért nem szúrom be, amiért mások sem említettek cégneveket eddig ebben a topicban. A fizetésről még irodán belül sem szabad nálunk beszélni, azt sem tudom, hogy az előttem ülő többet vagy kevesebbet keres, mint én. Ha meg hirtelen jelentkezne pár ember hozzánk azzal, hogy gygabor88 posztolt egy állásajánlatot irányadó bérrel, akkor lehet másnap már nem kellene bemennem.
Mindenesetre annyit elárulok, hogy a felvett junioroknak semmi speciális tudásra nem volt szükségük. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a HW jobban érdekel most is...