Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sempronius89
tag
válasz
mrhero
üzenetére
Jó. Nézd gyáregység kontrollingban mi nem egy nyamvadt PnL sorban gondolkodunk, a felelősségünk alatt, hanem az üzletági teljes PnL-ben Salestől az EBIT-ig. Annak a komplexitása pedig nem a Sales / árbevétel / nagyságától függ. Az én üzletágamban például 12 vevő és 274 FIN cikkszám van, de csak 54 Mio árbevétel (elektronika), még kolléga üzletágának 1 vevő 4 cikkszám, de 112 Mio árbevétel (steering)
Spoiler: Én keresek jobban.Egyébként, ha ki akarsz ragadni egy sort akkor is csak egy példa, hogy az operatív selejt mondjuk kiteszi 0,42%-át a cég teljes kiadásainak, még az egyéb működési költség az 5% -át. Mégis az operatív selejt az egyik legfontosabb kpi és külön report / elemzés kell rá és külön fejezet az üzletági review-ban még az egyéb működési költséget leszarják.
*Ezért szeretik az itteni IT-s fiúkat is külsősként alkalmazni. Hogy ne legyenek benne a HC-ban ami szintén KPI. -
bandus
veterán
válasz
mrhero
üzenetére
ezt megtartom magamnak
de itt pnl felelosseg alatt azt ertem, hogy egy nagy europai ceg hazai mukodeset kell felhuzni, 1-3 ev alatt. ha nem sikerul akkor pedig viszlat van. de ez alapvetoen a saleshez all a legkozelebb.a diageoban nem dolgoztam, csak vannak nagyon kozeli infoim
egy jo hely, sok lehetoseggel cegen belul ha az ember kelloen torteto, manageri szinten mar jol is fizet, alatta sajna az egyik legrosszabb a hazai ssc-k kozul. -
Shin Chen
aktív tag
válasz
mrhero
üzenetére
Az utóbbi évek alatt szerintem nagyon sokat javítottam a hozzáállásomon, és szeretném, hogy amíg itt dolgozom a lehető legtöbbet tudjak fejlődni nem csak szakmai, hanem emberi értelemben is.
Ahogy te is írtad, a váltás csak akkor lenne jó, ha vele a hozzáállásom is megváltozik, mert egy hirtelen felindulásból jött felmondással ugyan ott lennék a következő munkahelyemen is.
Anno azért köteleztem el magam, mert a munka nem rossz, a közösség pedig kifejezetten jó (még most is).
Az előttem lévő kolléga a fizetés mellett a korábban említett problémák miatt lépett le.Csak azért írtam le, mert az informatikai, befektetői, egyéb menedzseri pozíción kívül rengeteg olyan hely van, ahol az alacsony fizetés ellenére kimondottan jó dolgozni, jó a légkör, aztán egyik pillanatról a másikra fenekestül fordul fel a dolog, mert már nem olyan jó a munka, így a légkör is befagy, ezt pedig (legtöbb esetben) nem lehet megfizetni.
*Na meg azért is, mert látatlanban is rengeteg jó tippet kaptam, ezeket köszönöm mindenkinek
-
válasz
mrhero
üzenetére
Nekem is az Ács Budapesten tetszett meg a szakma, de nekem konkrét tervem is van: a telkemen szeretnék csinálni néhány faházat/rendezvényházat. A 10 hónap szerintem elég egyébként, azért ez nem rocket science. A gond az, hogy egyetem után a tempó nekem nagyon lájtos, látszik, hogy szakmunkásokra lett szadva. És az oktató is inkább sztorizgat.
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
mrhero
üzenetére
Itt többen rákérdeztek, hogy a profession on miért nettó bért írtam be.. Azért mert azt kell megadni, az van odaírva a mező mellé, hogy "Nettó fizetési igény"

Szerintem pont azért kérik ezt, mert sok cég nem full bejelentve akar fizetni, és így nem kell számolgatni ezeknek a cégeknek a gyerekek számával stb, hogy te valójában mennyit szeretnél.
Viszont lehet mellé megjegyzést írni, ha akarod odaírhatod a gyerekek számát, vagy hogy az ingyen kv nem számít bele a bérbe, stb..
Tudom sokan azt mondják, hogy profession és társai elavultak, de engem Linkedin-en folyamatosan külföldről keresnek. Magyar cégek jobban használják szerintem a magyar oldalakat.. -
Kobe
veterán
válasz
mrhero
üzenetére
Sztem teljesen felesleges barhol nettoban gondolkozni, bejelentett alkalmazotti jpgviszonyban. Orrmanyunknak hala az adomedvezmenyezes rendszere mar lassan azt is dijazza, ha jobb oldalra fesulod a hajad a bal helyett, ezt elvarni egy HR estol hogy eszben tartsa, vagy tudjon rola, tok felesleges
Friss hazas kedvezmeny, sulyos fogyatekossag utani kedvezmeny, gyerekek szama, meg a banat tudja mi, ezek azert egyenkent is 1-1%al eltolhatjak a nettot, plane ha valaki focicsapatot nevel otthon...
-
azbest
félisten
válasz
mrhero
üzenetére
Nem kell ezt túlgondolni, ha az alapértelmezett kedvezmények nélküli esetet néznek, abba belefér a kedvezményes is. Ha netán születne gyerek, akkor sem csökken a fizetés, hogy nehogy már jusson több az azonos bérköltségből a melósnak. Ha meg nem alkalmazott, hanem contractor módban kell, akkor többet kér.
Persze, ha a hr is analfabéta, akkor lehet érdemes részletesen kiírni nekik minden esetet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de itt pnl felelosseg alatt azt ertem, hogy egy nagy europai ceg hazai mukodeset kell felhuzni, 1-3 ev alatt. ha nem sikerul akkor pedig viszlat van. de ez alapvetoen a saleshez all a legkozelebb.