- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyilván, így működik a világ, engem csak azok az érvelések zavartak, akik úgy adták elő, hogy nekik sikerült csúszás nélkül végezniük, úgy hogy dolgoztak is, akkor bárkinek sikerülhet. Holott ez nyilván nincsen így általánosan, mert képesség függő is. Ha most egy átlagos képességű elsőéves tőlem kérne tanácsot, én azt mondanám neki, hogy ha tud, akkor eleve szánjon rá 1 vagy több plusz félévet szakmai gyakorlatra, már csak azért is, mert jobban jön ki időben, ha ezt tervezetten teszi, mint ha túlvállalás mellett csúszik. Nyilván egy átlagosnál jobb képességűnél erre nincs szükség, mert neki kisebb terhelés felkészülnie a vizsgákra.
(És abba még bele sem mentem, hogy az, hogy valakinek mennyi idő felkészülnie a zhra, vizsgára, és hogy milyen szakember lesz, nem feltétlenül függ össze, mert a képességek nem egyetlen skálán mérhetőek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Télbúcsúztató hardvermix
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Klaus Duran: RCS
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest