- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyilván, így működik a világ, engem csak azok az érvelések zavartak, akik úgy adták elő, hogy nekik sikerült csúszás nélkül végezniük, úgy hogy dolgoztak is, akkor bárkinek sikerülhet. Holott ez nyilván nincsen így általánosan, mert képesség függő is. Ha most egy átlagos képességű elsőéves tőlem kérne tanácsot, én azt mondanám neki, hogy ha tud, akkor eleve szánjon rá 1 vagy több plusz félévet szakmai gyakorlatra, már csak azért is, mert jobban jön ki időben, ha ezt tervezetten teszi, mint ha túlvállalás mellett csúszik. Nyilván egy átlagosnál jobb képességűnél erre nincs szükség, mert neki kisebb terhelés felkészülnie a vizsgákra.
(És abba még bele sem mentem, hogy az, hogy valakinek mennyi idő felkészülnie a zhra, vizsgára, és hogy milyen szakember lesz, nem feltétlenül függ össze, mert a képességek nem egyetlen skálán mérhetőek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest