Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyilván, így működik a világ, engem csak azok az érvelések zavartak, akik úgy adták elő, hogy nekik sikerült csúszás nélkül végezniük, úgy hogy dolgoztak is, akkor bárkinek sikerülhet. Holott ez nyilván nincsen így általánosan, mert képesség függő is. Ha most egy átlagos képességű elsőéves tőlem kérne tanácsot, én azt mondanám neki, hogy ha tud, akkor eleve szánjon rá 1 vagy több plusz félévet szakmai gyakorlatra, már csak azért is, mert jobban jön ki időben, ha ezt tervezetten teszi, mint ha túlvállalás mellett csúszik. Nyilván egy átlagosnál jobb képességűnél erre nincs szükség, mert neki kisebb terhelés felkészülnie a vizsgákra.
(És abba még bele sem mentem, hogy az, hogy valakinek mennyi idő felkészülnie a zhra, vizsgára, és hogy milyen szakember lesz, nem feltétlenül függ össze, mert a képességek nem egyetlen skálán mérhetőek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Éjszakai műszak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest