- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous2
újonc
válasz
belotas
üzenetére
Szerencse inkább az elinduláshoz kellett. Amikor én kezdtem, akkor pályakezdőként nagyon nehéz volt elhelyezkedni, mert mindenki minimum 3 év tapasztalatot kért. Meg nagyjából akkor kezdték összeszedni magukat a cégek a válság után. Gyakornoki állást kerestem és véletlenül találtam rá egy cégre, akik felvettek heti 40 órába egyből, de ők is csak egy kezdőt kerestek, inkább seniorokra vadásztak. Még egy helyre vettek volna fel, de ők is csak egy poziciót hirdettek és csak heti 20 órában. Néhány év tapasztalattal viszont már nem gond az elhelyezkedés.
4-5 év elég ehhez a fizuhoz, igazából hívnak most máshova többért is. Vannak akik jóval többet is adnának, de ott vagy rosszabb a munka vagy szürke a fizetés.
MSc-t csináld végig, ha már elkezdted (én is tanulok még
), de ahogy fentebb is írták a munkáltató nem a diploma miatt fog többet fizetni neked itthon. Külföldön elvileg magasabb bérrel kezdenek az MSc-s emberek, de lehet, hogy X év tapasztalat után már ott is elmosódik ez az előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ahogy fentebb is írták a munkáltató nem a diploma miatt fog többet fizetni neked itthon. Külföldön elvileg magasabb bérrel kezdenek az MSc-s emberek, de lehet, hogy X év tapasztalat után már ott is elmosódik ez az előny.