- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
lujó55 #10137 üzenetére
Pár dolog belefér, de ez így azért sok (már, amiket írtál, én most megvagyok). A legfontosabb talán amit mondtak is, hogy vizsgaútvonalakat kéne begyakorolni elsősorban. A másik, a kiesett idő, amíg matat valamivel, mit csináljak? Jobb esetben igen, gyakorolhatok, kösz, de azért csak kéne, hogy mondja, mit-hogy kéne másképp csinálni, és hasonlók. Ennyi erővel parkolhatnék az utcában / teszkó parkolóban is, az ingyen van, ezért meg fizetek. Ez a nincsenek megfizetve meg megint nem érv, ezt mindenki érezheti magáról akár több százezres fizetéssel is, ugye attól függ, mi a munkája. De ha ennyiért elvállalta, akkor csinálja is. Persze mondom, pár aprósággal nincs gond, ha esetleg úgyis a környéken járunk, vagy hasznomra válik, vagy csak pár perces a dolog, na de azért elmenni barackért, meg gázpalack, engem ez azért zavarna... Nekik is van szabadidejük, pont ezek miatt, olyan, mintha bemennél dolgozni, és ott állnál neki valami teljesen mást csinálni, mert 'úgyis van rá időm', meg 'úgysem vagyok rendesen megfizetve'. Csak ott ugye látja is a főnök, és nem nézi jó szemmel.
Ma amúgy fél 3-kor megyünk vezetni, biztos jó lesz, ilyen időben
Talán a kocsival nem is lesz para, remélem hamar kapcsolunk légkondit, de addig eljutni, nekem bő 1 óra út csak az egyik irány...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest