- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
HollyBoni #14689 üzenetére
Nálad valószínűleg ott a hiba, hogy az oktató hiába jófej, meg nem üvölt le minden apróságért, de ezek szerint nem helyez rá hangsúlyt, hogy felhívja a figyelmedet a hibákra, és segítsen abban, hogy elkerüld/korrigáld azokat.
Valahogy meg kellene vele beszélned (ha nem váltasz oktatót), hogy OKTASSON is, ne csak üljön melletted. Főleg azokat a dolgokat kell rengetegszer gyakorolni, amik nehezen mennek.
-
updog
őstag
válasz
HollyBoni #14684 üzenetére
Nekem 6. vizsgára lett meg a jogsi, (igen, 5. után volt PÁV is, 94%, kérdezték is hogy mi a f****nak küldtek engem ide
), úgyhogy csak azt tudom mondani, türelem. Ötből kétszer elismerem hogy hibáztam, háromszor ugyanilyen dolgokon ment el (5.-re annyi volt a bűnöm, hogy egy parkolást háromszor javítottam, és már mentünk is vissza a telepre).
Így, hogy 3 éve van jogsim, ebből egy éve saját autóval vezetek, két dolgot tudok elmondani:
1. teljesen jogos (lenne, ha a megfelelő embereken alkalmaznák), hogy az aprónak tűnő dolgokért is meghúznak, mert a napi közlekedésben az ilyen apróságok van hogy csak zavaróak, van, hogy konkrétan veszélyesek. Kellett már satufékeznem babával a hátsó ülésen, mert (megszokásból / lesz**omságból / menőségből / alkalmatlanságból, pont nem érdekel) "elfelejtett" indexelni az elém kihúzódó (semmi jele nem volt előtte, és a szabályokat nézve nem is lett volna lehetősége erre, viszont ha látom hogy indexel, el tudtam volna kerülni a satuzást). Pár percig emlegettem az anyukáját.
2. olyan ez mint a foghúzás: túl kell lenni rajta, utána sokkal jobb lesz
Azt hittem, majd milyen para lesz ha először ülök egyedül, pótpedál nélküli autóba, ahol minden felelősség az enyém. Amikor az autónkat hazavittem a telepről, konkrétan 15 percig álltam az út szélén, mielőtt elindultam, és gps-en nézegettem, merre menjek, hogy a legkisebb forgalommal és a legkevesebb kereszteződéssel (!
) találkozzak
De nagyon gyorsan ráéreztem az ízére, megbántam volna, ha a 3.-4. bukta környékén azt mondom, dehogy kell nekem jogsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest